Unul dintre agresorii tanarului injunghiat in Centrul Vechi a fost retinut de procurori

Cutitarul este inca in libertate. A fost identificat, dar fuge de pedeapsa. La Politie au fost audiate si mai multe tinere care le-au oferit anchetatorilor date pentru identificarea suspectilor.

Parca a intrat in pamant. Anchetatorii l-au identificat, insa, nu l-au gasit. Cutitarul care a ingrozit o lume intreaga este si acum in libertate, dupa ce a injunghiat fara nicio retinere, in vazul lumii, un tanar de 36 de ani.

Prietenul sau care l-a ajutat in sangerosul atac de sambata dimineata a fost deja retinut. De parca nu ar fi fost suficient ca prietenul sau l-a injunghiat, barbatul ii cara victimei pumni si picioare pana cand se prabuseste la pamant.

Cei care il cunosc pe agresor sunt in stare de soc. Un familist convins, linistit si muncitor. Asta spune Cristi Pascu, renumitul hair stylist despre barbatul care i-a fost angajat: „Foatre talentat! A lucrat la mine pana acum 4 ani, cand s-a lasat de meserie pentru ca si-a deschis o firma a lui. Sunt suprins de ce am vazut la stiri.”

28 de ani si cu antecedente. Acesta este profilul conturat de procurori in cazul agresorului retinut. Si-a recunoscut fapta in fata oamenilor legii iar fata camerelor a spus ca ii pare rau. A reactionat doar la intrebarea care viza  o femeie!
Tanarul a primit un mandat de retinere de 29 de zile si este cercetat pentru tentativa de omor si tulburarea linistii si oridinii publice.

3 tinere au fost audiate si ele la politie, seara trecuta, dupa ce anchetatorii au analizat imaginile atacului. Fetele le-ar fi dat procurorilor informatii-cheie. Cele 3 femei seamana izbitor cu tinerele care apar si pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, sambata dimineata.

Motivele sangerosului scandal sunt inca neclare. Insa, martorii vorbesc despre o neintelgere pornita de la una sau mai multe femei. Achetatorii sunt, acum, nevoiti sa stabileasca ce s-a intamplat cu exactitate sambata dimineata si vor putea finaliza ancheta doar dupa ce vor incatusa toti vinovatii.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate