Unde sunt bărbații care au dispărut în apele mării, în Năvodari. Lipsa lor n-a fost reclamată până acum

Author: Lavinia Medrea

Lipsa lor n-a fost reclamată până acum

Sursa: PixaBay/Observator - colaj Kanal D

În Năvodari, căutările celor doi bărbați dispăruți au fost reluate azi dimineață.

Zeci de scafandri se străduiesc să-i găsească pe cei doi bărbați dispăruți în mare. A intervenit și un elicopter pentru survolarea zonei. De remarcat este faptul că nimeni nu a reclamat dispariția bărbaților la poliție până acum. 

Unde sunt bărbații care au dispărut în apele mării, în Năvodari

Pompierii din Constanța au reluat căutările celor doi bărbați dispăruți în mare azi dimineață.

Cei doi au dispărut în zona Mamaia-Sat 29. Zeci de scafandri cercetează zona de la ora 08:15 și vor continua căutările până se vor asigura că nu există persoane decedate.

Citește și: Doi bărbați sunt căutați în mare, la Mamaia Nord, după ce nu au mai ieșit la suprafață. Mobilizare de forțe pentru găsirea acestora

Salvatorii strâng informații de la martorii de pe mal, dar și de la scafandrii care cercetează în larg și caută posibilele victime.

Indicii se caută și în aer de două zile, astfel că un elicopter SMURD încă survolează zona.

Scăldatul este interzis, lucru decis de steagul roșu ridicat din zonă. Cu toate astea, mulți oameni se cred viteji și aleg să ignore recomandările salvamarilor de a nu intra în apă. Misterul acestui caz constă în faptul că IPJ Constanța a declarat că nimeni n-a anunțat dispariția celor doi bărbați în mod oficial. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Nu mai sunt căutată de poliție”. Primul mesaj postat de studenta din Iași, după ce a fost găsită în Republica Moldova, la două săptămâni de la dispariție

Luni, doi bărbați au fost văzuți intrând în apă, dar nu s-au mai întors.

Alerta s-a dat în jurul orei 16:00, astfel că pompierii au început imediat căutările.

Filmul crimei din Bragadiru în care un tânăr a fost înjunghiat la nuntă

Un bărbat a fost ucis la o nuntă în Bragadiru și lăsat să zacă în propriul sânge. Conflictul dintre victimă și agresor a pornit din cauza unor altercații mai vechi, iar reîntâlnirea în cadrul acestui eveniment a fost prilej pentru ucigaș să se răzbune.

Invitații nu și-au dat seama ce s-a întâmplat și s-au distrat în continuare, iar criminalul a fugit. 

În timp ce nuntașii se distrau, tânărul a fost găsit mort, în propria baltă de sânge, după ce a fost înjunghiat. Invitații nu și-au dat seama că asemenea tragedie a avut loc până n-au fost anunțați.

„Doi dintre invitaţi au ieşit afară şi s-au certat. Nimeni din restaurant nu ştie ce s-a întâmplat pentru că toată lumea era la masă.

La un moment dat, am ieşit afară, l-am găsit pe unul dintre băieți înjunghiat, jos. Am încercat să îi acordăm primul ajutor. Toată lumea s-a panicat”, a declarat Doru, patronul restaurantului unde a avut loc petrecerea de nuntă și, totodată, crima odioasă.