Unde s-au filmat scenele din "Familia Medici- Conducatorii Florentei"! Creatorul seriei povesteste care au fost provocarile intampinate de echipa de productie

,

Producatorul serialului a povestit despre provocarile intampinate la filmari si marturiseste ca s-a bucurat de sprijinul autoritatilor italiene in ceea ce priveste asigurarea locatiilor pentru filmare.


In articol:

Intr-un interviu acordat recent, pentru radiotimes.com, de  Frank Spotnitz, creatorul serialului “Familia Medici – Conducatorii Florentei”, difuzat la Kanal D, in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00, acesta explica modul in care echipa de productiei a ales locurile de filmare pentru a introduce privitorii in atmosfera autentica a secolului al XV-lea florentin.

Unde s-au filmat scenele din "Familia Medici- Conducatorii Florentei"

Filmarile au avut loc in peisajele exceptionale ale Toscanei, intr-o serie de monumente ale Florentei. De asemenea, producatorii au ales sa se indrepte si spre orasele mai mici, mai bine conservate, precum Pienza, Montepulciano, Volterra, pentru surprinderea anumitor cadre ale productiei si evitarea aglomeratiei din Florenta.

“Florenta este, intr-adevar, <grea>, atat pentru ca este plina de turisti, cat si pentru ca s-a schimbat atat de mult Este un oras modern. Asadar, cea mai mare parte a filmarilor pe care le-am facut in Florenta s-au desfasurat in fata Domului, fie in interiorul catedralei, pentru ca atat exteriotul cat si interiorul erau neschimbate. Dar cele mai multe scene exterioare pe care le puteti vedea sunt realizate in alte orase medievale. Exista o multime de imagini generate cu ajutorul tehnologiei in serial, dar veti fi surprinsi de cate scene sunt cadre 1 la 1 cu realitatea”,  a spus Spotnitz.

Producatorul serialului a povestit despre provocarile intampinate la filmari si marturiseste ca s-a bucurat de sprijinul autoritatilor italiene in ceea ce priveste asigurarea locatiilor pentru filmare.

​“A fost foarte provocator, in special in Florenta. Am avut parte, insa, de o cooperare extraordinara din partea autoritatilor din Toscana, Florenta, dar si din toate acele orase mici din afara celor mentionate – Pienza, Montepulciano, Volterra ”, a spus acesta.

Citeste si: Hunkar, in pericol de moarte! Infuriata peste masura, Sermin ii cere socoteala matusii sale! Afla ce se va intampla la conacul Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Sean Bean, despre personajul sau malefic, din “Familia Medici: Conducatorii Florentei”: “Este un tradator, caruia ii place sa provoace suferinta si membrilor propriei familii!”

Nu ratati un nou episod al serialului “Familia Medici: Conducatorii  Florentei ”, in aceasta seara, de la 22:00, la Kanal D!  

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sean Bean, despre personajul sau malefic, din “Familia Medici: Conducatorii Florentei”: “Este un tradator, caruia ii place sa provoace suferinta si membrilor propriei familii!”

Rusia trage un semnal de alarmă și avertizează: Combatanți ai Statului Islamic vin din Libia și Siria în Afganistan. Are loc un exod masiv de populație

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Hunkar, in pericol de moarte! Infuriata peste masura, Sermin ii cere socoteala matusii sale! Afla ce se va intampla la conacul Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul...

Se strang randurile! Patru jocuri de imunitate ii asteapta saptamana aceasta pe concurenti! Ce strategii vor face, cum isi vor juca cartea, aflati ASTAZI, intr-un nou episod...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies