Unde a plecat Iancu Sterp la primele ore ale dimineții? Mesajul bizar trimis de fiul mamei Geta de pe scara avionului: "Ne vedem la anul!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 13 oct 2022, 10:47

Fiul cel mic al mamei Geta si-a pus ordine in viata, a fost cavaler de onoare la nunta Getutei Sterp si acum isi urmeaza planurile personale.

Face ce face și Iancu Sterp ia mereu prin surprindere internauții care îl urmăresc.

Fiul cel mic al mamei Geta a surprins pe țoață lumea în momentul când a transmis un mesaj de pe scara avionului spunând scurt: "Ne vedem la anul!" Fratele lui Culita Sterp este tânăr și neliniștit chiar daca în plan personal lucrurile s-au așezat și pentru el, facandu-și publica relația cu Denisa Cotolan, prezentând-o familiei și având chiar și planuri de nunta cu ea. Oricum, mama Geta nu l-ar fi lașat până nu ar fi smuls de la el promisiunea de însurătoare, mai ales că își dorește cu ardoare să devina din nou soacra mare.
Și-a cunoscut până și cuscra și a postat o imagine cu ea, semn că lucrurile sunt foarte serioase intre cele doua familii. 

Citeste si: Getuța Sterp, scoasă din minți după ce a publicat cea mai frumoasa poza cu ea și soțul ei de la nunta. Ce i-a răspuns unui internat extrem de nervoasa

Iancu Sterp, planuri mari de viitor

Citeste si: Mama Geta l-a dat de gol pe ginerele său, Sebastian Crăciunescu, și a dezvăluit de ce afacere se ocupă, de fapt

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

" Mama Geta e mai dificilă, dar a simțit-o că e ce trebuie, că e o fată cuminte, frumoasă, pentru mine și atunci dacă eu sunt fericit, nu are de să nu fie și ea.

Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța. Sănătoși să fim și calculați, că e foarte important să avem înțelegere. Dacă nu e înțelegere între oameni, lucrurile o iau razna."

Soțul Getuței Sterp, mai ceva ca Fizz! Cum și-a făcut apariția Sebastian Crăciunescu la brațul celebrei sale soții a doua zi de Crăciun

După ce și-a lașat treburile gospodărești în ordine, a ajutat-o pe mama Geta cu oile și cu scosul cartofilor împreună cu iubita lui, iată că Iancu Sterp își vede și de treburile personale și dis de dimineața s-a îmbarcat în avion și dus a fost. Mulți s-au întrebat și l-au întrebat unde a plecat val vârtej și daca a lașat-o singura pe Denișa, iubita lui, mai ales că mesajul lui a fost foarte clar. Până ce Iancu va aduce noi lămuriri, fanii au putut vedea câteva secvențe cu el luptanand în ring. Poate plecarea lui are legătură cu pasiunea pentru acest sport vrând să duca totul la alt nivel. 

Mama Geta a ramas fara niciunul dintre copii la casa parinteasca

În tot acest timp, mama Geta a rămas cu gospodăria fară cei patru copiii, toți fiind la casele lor, ajutorul de nădejde fiind acum Liviu, băiatul care o ajuta la toate și firește Getuta, atunci când timpul i-o permite și când poate să mai treacă pe la casa părinteasca.

 

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies