Getuța Sterp, scoasă din minți după ce a publicat cea mai frumoasa poza cu ea și soțul ei de la nunta. Ce i-a răspuns unui internaut extrem de nervoasa

Author: Alice Popescu
Actualizat: 13 oct 2022, 13:11

Geta Sterp si Sebastian Craciunescu la nunta

Sursa: Instagram

Femeie maritata si la casa ei, fiica cea mica a mamei Geta, a rabufnit pe o retea de socializare cand a vazut un comentariu al unui internaut.

Getuta Sterp a publicat în urma cu puțin timp o imagine cu ea și cu soțul ei de la nunta care a avut loc în urma cu aproape doua săptămâni, de altfel și singura de acest gen de pe contul ei de Instagram.

Fiica cea mica a mamei Geta a fost mai activa pe InstaStory unde a postat dinverse ipostaze cu ea și soțul ei de la marele eveniment sau cu familia Sterp.

Citeste si: Ce se întâmplă la magazinul mamei Geta după nunta Getuței Sterp: "Mi-au spus cu lacrimi în ochi că au plâns!"

Getuta Sterp, furioasa la culme din cauza unui comentariu deplasat

În urma postării, Getuta a strâns peste 60 de mii de aprecieri și comentarii frumoase la adresa evenimentului care i-a marcat existenta. De altfel, imaginea a fost însoțită și de un mesaj foarte frumos, spus de obicei de preot în biserica atunci când se săvârșește taina căsătoriei: "Deci…ceea ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă!”   Comentariile nu au întârziat să apară chiar și din partea membrilor familiei care au felicitat-o pentru nunta încă o data.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa lui Sebastian Craciunescu. Ce a pățit fiica cea mică a mamei Geta

Însă, era inevitabil că cineva să nu aducă în discuție și pe Neveu, luptătorul care în urma cu mai multe luni a fost acasă neinvitat la familia Sterp și care totuși s-au străduit să îl primească cu omenie.

Internautul a întrebat-o cum rămâne cu Neveu, moment în care Getuta nu s-a mai putut abține și i-a dat o replica foarte acida: "Du-te d...u cu el cu tot! Sunt nervoasa, sunt nervosa când văd că unii dintre voi nu aveți pic de creier!" 

Citeste si: Mama Geta l-a dat de gol pe ginerele său, Sebastian Crăciunescu, și a dezvăluit de ce afacere se ocupă, de fapt

Getuta Sterp, nunta anului cu Sebastian Craciunescu

Tot în urma cu mai mult timp, Getuta a fost foarte categorica atunci când a comentat despre luptător și a spus că nu are nicio legătură cu familia ei, ba mai mult bărbatul caută faima pe spatele lor și mai mult, își face și conturi false unde postează și apoi tot el raspunde. Getuta vrea să închidă o data pentru totdeauna acest subiect, mai ales că acum este căsătorită cu omul pe care îl iubește și cu care a făcut poate cea mai frumoasa nunta a anului.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies