Una dintre cele mai indragite actrite din serialul "Furtuna pe Bosfor" a devenit mama de gemeni! Iata cine este fericitul ei sot, care a devenit si tata si bunic in aceeasi zi!

Sinem Ozturk si Mustafa Uslu au devenit parintii gemenilor Mustafa si Kemal.

Sinem Ozturk a devenit cunoscuta publicului din Romania, in urma rolului interpretat cu succes in serialul "Furtuna pe Bosfor". Frumoasa actrita s-a casatorit cu celebrul actor si producator de film, Mustafa Uslu, in anul 2016, in ciuda diferentei de peste 25 de ani intre ei.

Mstafa Uslu, producatorul filmelor cu incasari record "Ayla" si "Muslum", a marturisit, la gala filmului "Turk Isi Dondurma" ca, in aceeasi zi, a devenit tata si bunic.

"Poate ca e inedit in lume. La o ora dupa ce am devenit tata, am primit vestea ca am devenit si bunic. O rugasem pe fiica mea sa nu nasca inainte, să nu fiu intai bunic si ea mi-a spus sa ma bazez pe ea! La o ora dupa ce a nascut sotia, am primit vestea ca a nascut si fiica mea. A fost o zi foarte frumoasa pentru noi!", a declarat fericitul tatic si bunic.

Gemenii Mustafa si Kemal au facut surpriza de a veni cu trei saptamani mai devreme, dar sunt sanatosi si bine. Kemal este mai putin dezvoltat fizic si a avut nevoie de ingrijiri medicale speciale.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate