Un tren a luat foc în mers, în Hunedoara - Pompierii au intervenit de urgență

Author: Alina Petre

Un incendiu de proporții a izbucnit, miercuri dimineaţa, la locomotiva unui tren de marfă, în Hunedoara.

Un incendiu violent a izbucnit, miercuri dimineaţa, la locomotiva unui tren de marfă care circula între staţiile Merişor şi Băniţa, focul fiind lichidat după intervenţia pompierilor militari din Petroşani şi Baru, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Din primele informații, se pare că trenul marfar la care a fost semnalat incidentul era format din 20 de vagoane încărcate cu aproximativ 1.500 de tone de grâu, garnitura circulând pe relaţia Simeria-Petroşani.

Pompierii au intervenit de urgenţă cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, intervenţia fiind una dificilă din cauza terenului accidentat şi a zonei greu accesibile.

Aceștia au folosit 14 stingătoare şi au reuşit lichidarea incendiului, precum şi propagarea acestuia la întreaga garnitură de vagoane.

Mecanicul locomotivei, care a acţionat pentru stingerea incendiului până la sosirea pompierilor, a primit îngrijiri medicale la faţa locului de la echipajul SMURD, fără să fie necesar transportul său la un spital. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

Citeste si: Incendiu violent într-un bloc din Cluj- Toți locatarii, evacuați

Incendiu violent într-un bloc din Cluj 

Un incendiu violent a izbucnit luni într-un bloc din Cluj-Napoca. Din fericire, toți locatarii s-au evacuat la timp.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins mai multe obiecte de mobilier dintr-o cameră a unui apartament, situat la etajul 1 al unui bloc de locuinţe de pe strada Luis Pasteur din municipiul Cluj-Napoca.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Potrivit ISU Cluj, pentru a stinge focut s-au folosit o autospecială, o autoscară şi un echipaj SMURD.

Casa scării a fost inundată cu fum, iar mai mulţi locatari s-au autoevacuat până la sosirea forţelor de intervenţie. Trei persoane au fost evacuate de la ultimul etaj al blocului cu ajutorul autoscării pompierilor.

Potrivit sursei citate, echipajul SMURD a consultat trei persoane care prezentau afecţiuni uşoare, fără a fi transportate la spital.

Explozie într-un bloc din Deva, după o acumulare de gaze- o fetiță de 1 an și mama sa, grav rănite

Amintim că, vineri, 8 iulie, a avut loc o explozie, într-un bloc de locuințe din Deva, în urma deflagrației o fetiță de 1 an și 3 luni și mama sa  au fost rănite.

O fetiță de 1 an şi 3 luni şi mama sa, în vârstă de 27 de ani, au fost rănite în urma unei explozii produse în urma unei acumulări de gaze într-un bloc de locuinţe din Deva. Nu a fost necesară evacuarea imobilului.

Explozia s-a produs la un apartament de la etajul 9. Atât mama, cât şi copilul au suferit arsuri.

Un tren a luat foc în mers, în Hunedoara - Pompierii au intervenit de urgență

Citeste si: Incendiu violent la o pensiune, în Vâlcea: 20 de persoane, evacuate. Care a fost cauza

 

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies