Caz revoltator: Un test fals-pozitiv la COVID-19 a impiedicat o femeie din Cluj sa plece in vacanta cu fiul ei in Grecia! Cei doi au trecut prin momente de cosmar! Cum justifica autoritatile!

,

O femeie din Cluj a fost testata initial pozitiv la COVID-19, iar dupa doua zile rezultatul a fost negativ.


In articol:

Caz revoltator: Un test fals-pozitiv la COVID-19 a impiedicat o femeie din Cluj sa plece in vacanta cu fiul ei in Grecia.

Marja de eroare a testului COVID s-a dovedit foarte mare în cazul unei femei din Cluj. S-a testat la cerere pentru a pleca în vacanţă în Grecia şi testul a ieşit pozitiv. A fost internată, conform protocolului, iar peste două zile, la insistenţele ei, i s-a făcut un nou test. Stupoare. Rezultatul a fost de data asta negativ.

Caz revoltator: Un test fals-pozitiv la COVID-19 a impiedicat o femeie din Cluj sa plece in vacanta cu fiul ei in Grecia!

Planurile de vacanță ale unei femei din Cluj au fost date peste cap după ce a aflat că ea și fiul ei au fost infectați cu noul coronavirus. A fost internată în spital, iar două zile mai târziu, rezultatul testului a fost negativ.

”Mi-au spus că nu au fost trimise rezultatele pe mail pentru că au fost neconcludente și au fost băgate probele la reanalizat. ”, a povestit femeia.

Citeste si: Eroare gravă la testele Covid făcute în România: "Toţi bolnavii erau, de fapt, sănătoşi!"

În mod normal, ar fi trebuit să fie recoltate altele. Rezultatele au fost pozitive, iar coșmarul a început.

”Am intrat în izolare, am așteptat DSP-ul, iar apoi am fost internați în spital”, a povestit femeia care a dezvăluit că a insistat să i se facă din nou test gândindu-se că undeva a fost o greșeală.

Și a avut dreptate, rezultatele au fost negative, însă n-a fost externată imediat.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii: Orice aparat are un reactiv, un extractor şi o mână umană care lucrează. Orice etapă poate genera un fals pozitiv sau un fals negativ. (sursa: observatornews.ro, stireadeiasi.ro)

Nelu Tataru despre cele 23 de teste fals pozitive de la CFR Cluj! Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost si el uimit de situatia de la CFR Cluj

"Lucrându-se în serie, există şi o probabilitate ca aceste teste să fie toate la fel, negative sau pozitive. Rezultatul unui test ţine foarte mult de aparat, de reactivi, de partea umană care lucrează.

Dacă reactivii nu au fost de o anumită calitate, putem să ne aşteptăm la acest rezultat, mai ales că erau la toate testele care s-au făcut, fals pozitive, prima dată şi negative, a doua oară. 

Fiecare punct de lucru îşi achiziţionează, în funcţie de aparatul pe care îl are, şi reactivii, şi testele" , a spus Nelu Tătaru, la Digi24.

Cititi continuarea aici.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Inca o altercatie infioratoare intre clanuri! Finul lui Florin Salam a fost injunghiat!

Se formează valul în Europa: Spania impune certificat de Covid-19 pentru acces în spațiile închise

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Detalii uluitoare: Cine este Igor Greciușkin, omul de afaceri rus care a trimis "o bomba plutitoare" in portul Beirut?

"Esti un sarpe si mergi la doua capete"! Urmareste o editie incendiara "Puterea dragostei" ASTAZI, de la 16:00 si 19:00 pe Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies