Un tânăr care a fost respins la interviul de angajare de la un restaurant s-a răzbunat și a atacat clienții cu un cuţit

Author: Alina Petre

Un tânăr s-a răzbunat și a atacat clienții unui restaurant cu un cuţit

Un incident șocant a avut loc în Suceava! Un tânăr care a fost respins la interviul de angajare de la un restaurant s-a răzbunat și a atacat clienții cu un cuţit.

Un tânăr de 23 de ani din Botoşani, care încercase să se angajeze la un restaurant din municipiul Suceava, dar a fost refuzat, s-a întors și s-a răzbunat pe cel care nu l-a angajat.

Bărbatul a atacat clienții cu un cuțit.

Citește și: Două bancomate din Constanța au fost aruncate în aer. Cine sunt suspecții care au dat lovitura

Un tânăr care a fost respins la interviul de angajare de la un restaurant s-a răzbunat și a atacat clienții cu un cuţit

Incidentul a avut loc marţi, la un restaurant din Suceava.

În urma incidentului un client a fost rănit și transportat la spital cu mai multe plăgi înjunghiate.

Tânărul agresit a fost identificat și dus la audieri de către poliţişti.

Poliţia Judeţeană Suceava a transmis că incidentul a avut loc, marţi după-amiază, în parcarea unui restaurant din zona centrală a municipiului Suceava.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Cum s-a întâmplat totul

Un tânăr de 23 de ani din municipiul Botoşani, care anterior, în perioada aprilie-mai, se adresase restaurantului pentru a se angaja la bucătărie, s-a prezentat marţi la unitatea economică, având un comportament recalcitrant la adresa angajaţilor.

Un client de 38 de ani din oraşul Cajvana, aflat la o masă, a intervenit pentru a-l calma şi l-a scos afară pe agresor, moment în care acesta a devenit violent fizic scoţând un cuţit şi aplicand mai multe lovituri clientului de 38 ani. Acesta

a suferit mai multe leziuni prin înjunghiere fiind transportat la unitate medicală, constatându-se preliminar că leziunile au fost de natură a pune în primejdie viaţa victimei

Tânărul a fost identificat la locul incidentului, a fost încătuşat şi preluat în custodie de poliţişti fără incidente, fiind transportat la sediul Poliţiei Municipiului Suceava pentru audieri.

Atac la o grădiniță din China! Trei persoane au fost ucise prin înjunghiere, iar alte șase au fost rănite. Cine este inculpatul

De asemenea, la locul faptei a fost identificat şi cuţitul folosit la agresiune, urmând a fi completat şi consolidat probatoriul şi a se dispune măsuri procesuale.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, cauza fiind preluată de către SIC IPJ Suceava sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului şi a se dispune măsuri procesuale faţă de autor. ”, a transmis IPJ Suceava. 

Citește și: Un polițist a fost surprins în timp ce calcă pe cap un bărbat încătușat, în Cluj. Un alt polițist l-a lovit cu piciorul pe bărbatul reținut

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies