Un nou SCANDAL legat de National Arena! Cine raspunde de recuperarea investitiei RECORD, de 234 milioane de euro? VIDEO

Un nou SCANDAL legat de National Arena! Cine raspunde de recuperarea investitiei RECORD, de 234 milioane de euro? VIDEO

Cel mai mare stadion al Romaniei a costat initial 119 milioane de euro.

La final, pretul a urcat cu peste o suta de milioane. Si uite-asa, nota de plata a ajuns la 234 de milioane de euro.

 

Pana acum, pe National Arena s-au disputat 54 de meciuri si 2 concerte. Primaria capitalei, proprietarul stadionului, inchirieaza arena cu aproximativ 35 de mii de euro pe meci. Cu alte cuvinte, Primaria a obtinut aproximativ doua milione de euro de la inaugurare si pana acum.

 

Din acesti bani trebuie scazute insa cheltuelile de intretinere. Haideti sa presupunem ca jumatate din aceasta suma reprezinta profitul net.

 

Pai chiar aveam o problema. In acest ritm, averea fabuloasa investita in stadion ar putea fi recuperata in nu mai putin de  468 de ani! Iar acest scenariu este unul optimist!

 

Nu stim daca si din pricina banilor, Mircea Sandu si Sorin Oprescu sunt in razboi deschis. Fiecare se acuza de neglijenta in privinta stadionului.

 

Intre timp, terenul de joc de pe arena a devenit un dezastru. Si cand te gandesti ca mai sunt doar cateva zile pana la urmatorul meci care ar trebui sa se desfasoare aici - finala Super Cupei Romaniei.

 

Va mai amintiti dezastrul de la meciul Romania Franta, prima partida disputata pe falnicul stadion al Romaniei? Atunci, gazonul a semanat cu un camp de cartofi.

 

Ei bine, situatia este identica si in prezent. Gazonul este tot prost. De ce ajungem mereu la situatia in care trebuie sa investim milioane de lei din bugetul bucurestenilor pentru gazon? Foarte simplu.

 

Acoperisul a fost conceput gresit, iar gazonul nu se poate dezvolta asa cum ar trebui in interiorul arenei. Daca pe un stadion european gazonul se schimba o data la cativa ani, la noi e nevoie de o noua suprafata de joc de 2-3 ori pe an.

 

Solicitarile pe care le-am trimis pentru a filma pe stadion au fost ignorate de cei de la Primaria Capitalei! Semn ca fie subordonatii lui Sorin Oprescu uita sa raspunda solicitarilor jurnalistilor, fie au primit ordin sa ascunda dezastrul de pe stadion. Ce sa ne mai miram ca am ajuns de rasul Europei?

 

Acum, cei care se ocupa de schimbarea gazonului sunt cei de la Administratia Lacuri si Parcuri din Bucuresti. Este prima lucrare de o asemnea anvergura pentru regia din subordinea primariei. Cine stie ce va mai iesi de data asta!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate