Un medic face DECLARATII INCENDIARE despre un caz de malpraxis in care un copil a MURIT in urma unei banale operatii de polipi

N-a mai putut suporta atata nedreptate sau incearca sa-si regleze conturile cu cei din conducerea spitalului?

La mai bine de un an dupa ce un copil de trei ani a murit dupa o banala operatie de polipi, un medic face declaratii incendiare. Ii acuza deschis pe colegii sai ca au incercat sa musamalizeze cazul! Cum se apara cei acuzati, vedeti acum!

S-a musamalizat si malpraxisul, si tot” La mai bine de un an dupa moartea copilului operat de polipi, seful sectiei ORL, de atunci, sustine ca s-ar fi incercat musamalizarea cazului: „Managerul general m-a sunat si m-a intrebat ce s-a intamplat si sa dau in scris si am dat primul raport in scris, asa cum s-a intamplat. Au venit la mine in cabinet si mi-au cerut sa retrag acea nota explicativa care avea un numar de inregistrare”. Conducerea spitalului sustine, in schimb, ca a facut o ancheta interna si nu are de ascuns nimic: „Dansii au dat declaratii scrise. Sunt inregistrate si se gasesc in dosarul cauzei. Nu vad cum sa musamalizezi asa ceva”.

Medicul care l-a operat pe copil neaga si el acuzatiile fostului sau sef: „Am formulat personal o plangere impotriva doctorului Vargatu pentru fals intelectual, fals in declaratii, uz de fals si declaratii mincinoase.”

##VIDEO124612##

Citeste si: Umilința SUPREMĂ pentru români. Este inimaginabil ce se întâmplă! Gabriela Firea a spus totul - capital.ro

Copilul acesta a aspirat sange. S-a dat mialgin, mialginul este un opiaceu care nu se administreaza la copiii de trei ani”. Medicul se apara si spune ca i-a administrat medicamentele in dozele admise: „Cauza decesului a fost spasm glotic. Am administrat atropina care, dimpotriva, relaxeaza glota. Cu toate acestea, copilul a facut acest spam glotic. Nu a murit prin axfixiere cu sange”.

Baiatul de trei ani avea probleme de respiratie. Medicii au decis sa-l opereze. Copilul a inceput sa se simta rau la cateva ore dupa interventia chirurgicala. Medicul care a facut operatia, asistenta, dar si seful de sectie au fost sanctionati cu 10% din salariu, timp de 3 luni, in urma verificarilor Comisiei de Etica.

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies