Un inventator din Capitala REVOLUTIONEAZA transportul. El construieste cele mai sofisticate DRONE din lume!

In curand o sa mergem la serviciu pe calea aerului, daca e sa ne gandim la ce progrese au inregistrat dronele in ultimii ani.

Noi, romanii, avem cu ce ne lauda in acest domeniu. Unele dintre cele mai tari aparate de acest fel din lume se construiesc in Capitala tarii. Iata cum arata un loc de munca in care stiintificul se transforma in fantastic.

Mihai este mai toata ziua cu capul in nori. Un visator, fostul fotograf si-a transformat fantezia in realitate. De 5 ani, a pus pe picioare un bussiness de viitor, construieste cele mai sofisticate drone din lume. Nu este singur, face echipa cu alti trei colegi. Daca aceasta tehnologie poate parea multora dintre noi mult prea sofisticata., rezultatul ne lasa cu ochii pe cer la propriu.

Aceasta drona este unica- poate zbura la o distanta de 5 kilometri si are o autonomie de peste 80 de minute. La fel de unic, insa, este si pretul care ajunge pana la 15.000 de euro. Face toti banii, sustin inventatorii. Dupa un zbor in care am putut admira Bucurestiul de sus prin intermediul unui monitor cu imagini in timp real, am aterizat in siguranta chiar daca vantul a pus la incercare indemanarea pilotului.

##VIDEO139187##

Dronele care ies din mainile baietilor nostri ajung in toata lumea, din Brazilia in Canada sau America. Nu doar device-urile sunt cautate,  ci si mana de lucru a romanilor care impartasesc strainilor secretele meseriei.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate