Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 6

Neriman isi ia adio de la trecut!

Vizita premergatoare logodnei dintre Sinasi si Neriman este intrerupta de aparitia neasteptata a lui Pelin, care venise hotarata sa demaste idila dintre Neriman si Macit. Ingrijorat de posibila reactie a lui Pelin fata de Neriman, Macit isi face si el aparitia. Vazandu-se prinsa intre cei doi barbati pe care ii iubeste, Neriman constientizeaza ca are sentimente puternice pentru Macit si, in consecinta, trebuie sa renunte la trecut.

Profund afectat de reactia iubitei sale, la vederea lui Macit, Sinasi decide sa puna capat relatiei sale cu Neriman.In timp ce Neriman este nevoita sa suporte reprosurile tatalui sau, Macit se hotaraste sa ii acorde o sansa lui Pelin, razbunandu-se astfel pe Neriman.

Pe de alta parte, Sinasi accepta propunerea prietenei sale, Ozlem, de a merge in studioul tatalui ei pentru a inregistra o piesa, fapt ce ii provoaca tristete lui Neriman, care inca mai spera la iertarea barbatului. Dar Sinasi pare mai hotarat ca niciodata sa renunte la iubirea sa din copilarie.

Intre timp, Neriman afla de la Duygu, ca Macit venise sa o impedice pe Pelin sa ii faca rau si nu ca sa o umileasca, asa cum crezuse.

La indemnul verisoarei sale, Sahika, Neriman merge la firma lui Macit pentru a-i cere scuze acestuia pentru ca l-a palmuit pe iaht si sa ii multumeasca pentru ca a impiedicat-o pe Pelin sa provoace un scandal in familia sa. In vreme ce Sinasi vorbeşte cu tatal lui Ozlem si accepta un contract cu studioul sau de inregistrari, Neriman primeste de la secretara companiei vestea ca Macit nu vrea sa o vada.

Dezamagite de raspunsul lui Macit, Neriman si Sahika pleaca din birou, dar pe hol le intampina Macit, care isi arata incantarea la vederea fetei ce ii furase inima.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate