Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 35

Macit este in pericol!

Indurerata de starea fiicei sale, Faizal merge in casa cumnatului sau, pentru a-si varsa furia pe Neriman, pe care o considera principala vinovata pentru suferinta lui Pelin. Aceasta ii reproseaza lui Neriman ca i-a furat fericirea lui Pelin, iar pe tatal ei il acuza ca a provocat moartea sotiei sale.

Acuzatiile lansate de Faizal il infurie pe tatal lui Neriman, care o alunga fara sa ii permita sa dezvaluie secretele trecutului sau.  Pe de alta parte, Macit este nevoit sa tina piept presiunilor venite din partea tatalui sau, care insista ca acesta sa revina asupra deciziei sale si sa se casatoreasca cu Pelin imediat ce va fi externata. Tanarul isi mentine ferma pozitia, explicandu-i tatalui sau ca s-a logodit cu Pelin doar pentru a salva firma de la faliment si pentru a nu intina onoarea familiei sale.

Bulversat de ultimele evenimente, Macit este dornic sa evadeze din mijlocul infernului in care se afla si merge impreuna cu Neriman intr-un loc retras, de pe malul marii, pentru a se bucura de prezenta iubitei sale. Faizal nu se opreste sa arunce cu venin catre Macit si pentru a se razbuna, aceasta ii povesteste tanarului ca seara trecuta a intrerupt logodna lui Neriman cu Sinasi. Afland cumplita veste,

Macit se infurie si merge sa ii reproseze lui Neriman ca i-a ascuns faptul ca Sinasi insista sa o ceara in casatorie. Nemultumit de raspunsul evaziv al fetei, Macit pleaca sa se razbune pe Sinasi, pentru ca a indraznit sa ravneasca din nou la iubita sa.

Kerim primeste vizita unui fost partener de afaceri din trecut, caruia ii datora o mare suma de bani. Acesta il ameninta pe Kerim ca se va razbuna pe familia sa daca nu isi va primi partea de bani cuvenita. Insa barbatul nu se tine de cuvant si va atenta la viata lui Macit.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate