Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 32

Macit incearca sa recastige inima femeii iubite!

Afland despre iubita sa ca lucreaza la scoala lui Sinasi, Macit este cuprins de gelozie si merge sa o caute pe Neriman pentru a se convinge de fidelitatea acesteia. Tanarul o zareste pe Neriman vorbind cu Sinasi si este socat sa o vada in prezenta lui Sinasi.

Pe de alta parte, Ruya, care lupta pentru iubirea lui Sinasi, il abordeaza pe Macit, indemnandu-l sa o recucereasca pe Neriman pentru ca aceasta sa se indeparteze de Sinasi. Macit se arata neincrezator in spusele femeii, insa aceasta incearca sa il convinga ca trebuie sa ia masuri pentru a-si recapata iubita si ii inmaneaza un CD cu ultimul cantec creat de Sinasi, intitulat sugestiv “Incomplet”, cerandu-i sa il asculte, pentru a intelege intentia lui Sinasi de a reveni la vechea dragoste.


Cuprins de gelozie, Macit o cauta din nou pe Neriman pentru a-i cere sa stea departe de Sinasi si o intreaba de ce a renuntat la desen si a acceptat sa lucreze la scoala de muzica a lui Sinasi, iar aceasta ii raspunde ca din cauza umilintelor indurate.

La scoala, Sinasi ii aminteste lui Fahriye ca a doua zi este aniversarea lui Neriman. Acestia planuiesc o petrecere surpriza. Ruya este afectata de intentia lui Sinasi de a o sarbatori cu fast pe fosta sa iubita.


Dupa ce afla adevaratele planuri ale lui Pelin, Duygu intelege ca l-a nedreptatit pe Ozgur si decide sa isi paraseasca familia. Aceasta merge in vizita la Neriman si hotaraste sa ramana in casa acesteia pana va trece peste neintelegerile cu sora sa, in ciuda insistentelor tatalui sau. Aflata mereu in preajma verisoarei sale, Duygu face demersuri pentru a-i inlesni impacarea cu Macit. Aceasta il ajuta pe Macit si intermediaza intalnirea sa cu Neriman, pe iahtul acestuia. Neriman accepta iesirea pe malul marii, nestiind ca acolo il va intalni pe Macit.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate