Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 29

Tatal lui Neriman vrea sa-si casatoreasca fiica!

Destinul ii aduce din nou impreuna pe Neriman si Macit, cei doi se intalnesc pe malul marii, cu ajutorul lui Fahryie si isi marturisesc iubirea ranita. Coplesita de declaratiile iubitului sau, Neriman recunoaste ca sentimentele sale sunt la fel de puternice, insa este constienta ca dragostea lor nu va triumfa niciodata. Macit se incapataneaza sa o convinga pe Neriman ca va face tot ce ii sta in putere pentru a rezolva toate problemele lor si pentru a avea un viitor impreuna. Simtindu-se neputincioasa in fata promisiunilor lui Macit, Neriman se retrage si ii reproseaza prietenei sale ca le-a inlesnit revederea.


In acest timp, Pelin primeste pozele de la fotograful angajat sa ii urmareasca pe Neriman si Macit si jubileaza la gandul ca le va putea folosi pentru a se razbuna pe cei doi indragostiti. Sfatuita de mama sa, Pelin intentioneaza sa ii trimita fotografiile unchiului sau, Faiz, pentru ca acesta sa o pedepseasca pe Neriman.

Intre timp, Macit afla ca Pelin detine fotografiile incriminatorii si ii reproseaza acesteia comportamentul viclean. Pentru a se apara, Pelin ii spune ca le-a recuperat cu greu de la fotograful care era hotarat sa le publice in revistele de scandal. Convins ca Pelin va publica pozele, Macit o avertizeaza pe Neriman ca s-ar putea sa apara imagini cu ei doi in presa, ceea ce l-ar afecta pe Faiz.

Pe de alta parte, Faiz, care isi pierduse increderea in Neriman, afla ultimele barfe din cartier si decide impreuna cu sora sa, Gulter, ca singura solutie pentru rezolvarea tuturor problemelor este sa o casatoreasca pe fiica sa.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate