Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 21

Onur este alungat din firma!

Dupa clipele petrecute impreuna, Macit o conduce pe Neriman acasa. Pe drum, se intalnesc insa cu Sinasi si actuala sa prietena. Revederea fostei sale iubite, reaprinde gelozia in inima lui Sinasi, care nu isi poate stapani resentimentele si il priveste cu furie pe Macit.

Privirea sa plina de ura ii atrage atentia lui Macit, care pentru a nu o ingrijora pe Neriman, se preface ca pleaca din cartier, dar se intoarce imediat pentru a-i cere socoteala lui Sinasi pentru comportamentul sau. El ii spune acestuia ca trebuie sa se obisnuiasca sa il vada in cartier si sa accepte ca a pierdut-o definitiv pe Neriman.

Pe de alta parte Macit continua sa ii demonstreze mamei sale ca o iubeste cu adevarat pe Neriman si ii cere acesteia sprijin, pentru a-si construi o relatie stabila cu iubita sa. Desi nu primeste inca din partea mamei sale un raspuns pozitiv, Macit se incapataneaza sa continue relatia cu Neriman.

Intr-una din zile, tanarul isi surprinde iubita cu o escapada in afara orasului, departe de toti cei care le doreau despartirea.

In acest timp, tatal lui Macit reuseste sa il alunge pe Onur din firma si isi impune propriile reguli, pentru ca ceilalti asociati sa nu observe problemele financiare. Macit primeste cu dezamagire vestea ca prietenul sau a renuntat la colaborarea lor si priveste cu suspiciune catre tatal sau si catre Pelin, crezandu-i vinovati.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate