Un copil de 5 ani a fost lovit cu bestialitate de propriul tată. Acesta a ajuns la spital cu splina ruptă

Author: Bianca Vidoi

Un copil de 5 ani a fost lovit cu bestialitate de propriul tată

Sursa: Unsplash

Un copil de doar 5 ani din Vaslui a fost bătut cu bestialitate de tatăl său, astfel acesta a ajuns cu splina ruptă la spital.

Educatoarea copilului de 5 ani ce a fost bătut cu bestialitate de tatăl lui a fost cea ce a observat că băiatul are vânătăi pe corp, dar și dureri insuportabile, motiv pentru care a anunțat autoritățile.

Citește și: Băiețelul celebrei Paris Hilton, luat peste picior de internauți. Care este motivul și ce replică le-a dat moștenitoarea imperiului Hilton răutăcioșilor: ”Doare mai mult decât pot descrie în cuvinte”

Copil de 5 ani lovit cu bestialitate de propriul tată

Un băiat de doar 5 ani din Vaslui a fost lovit cu bestialitate de către tatăl lui, după care a mers la școală, acolo unde educatoarea copilului a observat că acesta se afla în dureri, dar a văzut și vânătăile pe care cel mic le avea pe corp, motiv pentru care a anunțat autoritățile. Copilul de 5 ani a fost transportat de urgență la spital, acolo unde s-a descoperit că băiețelul avea splina ruptă, motiv pentru care s-a intervenit chirurgical.

În momentul de față, copilul de cinci ani este stabil hemodinamic şi respirator și este în afara oricărui pericol, fiind  monitorizat în secţia de ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Tatăl copilului, în vârstă de 45 de ani, alături de concubina lui, ce este cu zece ani mai tânără, au în total șapte copii, dintre care patru i-ar fi luat statul din cauza neglijenţei.  

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Tichete sociale de 500 de lei pentru elevii din România. Cererile se depun până pe 26 noiembrie 2023

Patru frați ai băiatului de 5 ani au fost luați de stat

Bărbatul de 45 de ani, alături de concubina sa, ce este cu 10 ani mai tânără, au împreună 7 copii, dintre care patru au fost luați de către stat din cauza neglijenței de care au dat dovadă în calitate de părinți.

Vecinii știau că cele șapte suflete aveau parte de o viață grea, însă nu se așteptau ca bărbatul de 45 de ani să fie atât de violent. 

Ceilalți doi frați pe care părinții îi aveau în grijă, mai exact un băiețel de trei ani ce avea vânătăi pe corp și sora sa nou născută, au fost duşi într-un centru de specialitate. Atunci când copilul de 5 ani va fi externat din Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui li se va alătura fraților săi în centrul de specialitate. 

După acest incident a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului Vaslui, urmând ca cei trei frați să fie securizaţi în vederea evaluării şi consilierii. Bărbatul de 45 de ani, alături de concubina sa au fost reținuți pentru violenţă în familie, iar astăzi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.