Un copil de 11 ani din Suceava riscă să-și piardă vederea după ce a fost împușcat în ochi de un alt copil. Părinții sunt disperați: „I-au spus să termine, că doare”

Author: Lavinia Medrea

Un copil de 11 ani din Suceava riscă să-și piardă vederea după ce a fost împușcat în ochi de un alt copil

Sursa: PixaBay

Un copil de 11 ani din Suceava riscă să-și piardă vederea după ce a fost împușcat în ochi de un adolescent de 17 ani, care avea asupra sa un pistol cu bile de cauciuc.

Adolescentul și-a cumpărat arma de pe internet și era sigur că nu poate răni pe nimeni, fiind o armă neletală.

Din cauza lipsei de experiență, adolescentului i-a alunecat degetul pe trăgaci, iar bila de cauciuc s-a înfipt în ochiul drept al copilului. 

Copilul riscă să-și piardă vederea după ce a fost împușcat în ochi 

Copilul de 11 ani și sora lui se plimbau într-un parc din Suceava în momentul în care s-au întâlnit cu tânărul de 17 ani.

Adolescentul a vrut să se laude în fața prietenilor cu achiziția făcută.

„A tras în colegul fetei de liceu şi-n fată şi i-au spus să termine, să nu mai tragă cu el, că doare. El a tras a treia oară în sus şi următoarea tură a zis că nu mai are bile... A tras spre băieţelul meu. Şi i-a venit exact în ochi”, a declarat mama copilului de 11 ani.

Citește și: Incident sângeros la o nuntă din Bragadiru. Un bărbat a fost înjunghiat în fața localului unde avea loc petrecerea. De la ce a început răfuiala

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Speriat de fapta lui, adolescentul a sunat la 112.

„I-a tras în ochi, aici. Un alt copil a tras cu o armă din asta într-un alt copil”, a declarat un martor. „M-am dus acolo, era poliţia, salvarea. Din apartament s-au auzit împuşcături”, spune alt martor.

Medicii sunt rezervați în privința vederii băiatului

Victima a ajuns în stare de șoc la Spitalul de Urgență din Suceava. De acolo a fost transferat la Iași, dată fiind starea lui gravă.

Oftalmologii fac toate eforturile necesare pentru a-i salva vederea, dar sunt și rezervați, în același timp.

Detalii surprinzătoare ies la suprafață în cazul atacului din Vama Veche. Atacatorul este un fost militar

Citește și: Un copil de 2 ani a început să sângereze în timp ce era la creșă. Personalul și-a dat seama că acesta a fost împușcat

„A fost internat în clinica de oftalmologie a Spitalului Sfântul Spiridon, având o contuzie la nivelul ochiului, cu hemoragie în interiorul ochiului. Prognosticul, recăpătarea întregii capacităţi vizuale la nivelul ochiul afectat, este rezervat”, a transmis Diana Cimpoeşu, medic şef UPU la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi.

„Nu putem să ne plimbăm cu o armă tip airsoft la şold pe stradă şi să o folosim unde vrem noi”, a declarat Vlad, instructor poligon.

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!