Un copil care a intrat în mare, deși steagul roșu era arborat, a fost salvat de la înec în ultima secundă

,
copil-salvat-de-la-înec

Un copil care a intrat în mare a fost salvat de la înec

[Sursa foto: digi24.ro]

Un copil care a intrat în mare, deși steagul roșu era arborat, a fost salvat de la înec în ultima secundă. Zilele acestea, pe malul Mării Negre, steagurile roșii care interzic înotul au împânzit plajele.


In articol:

Un copil care a intrat în mare, deși steagul roșu era arborat, a fost salvat de la înec în ultima secundă.

Copilul era la doar un pas de tragedie, deoarece era în pericol să se lovească de pietre.

Un copil care a intrat în mare a fost salvat de la înec în ultima secundă

În ciuda avertismentelor salvamarilor, din ce în ce mai multe persoane intră în mare, deși steagul roșu este arborat. Chiar și adulții trec peste avertismente și chiar se iau la ceartă cu salvamarii, deoarece nu îi lasă să intre în mare.

În ultimele zile, mai multe persoane și-au pierdut viața din cauza valurilor și din cauza curenților și chiar și salvamarii au avut aceeași soartă, în încercarea de a salva turiștii.

Salvamarii au reușit astăzi, 12 august, să salveze un copil în ultima secundă, după ce a intrat în apă. Curenții l-au tras pe acesta în zona stabilopozilor, unde ar fi putut să își piardă viața, dacă salvamarii nu interveneau.

Citeste si: El este băiatul care s-a înecat în Costinești- Urma să se căsătorească- Luni au murit 3 persoane pe litoralul românesc

Mai mult decât atât, o adolescentă a fost și ea salvată de la înec în stațiunea Jupiter. Salvamarul s-a dus în larg cu skyjetul, dar amândoi au căzut, din nou, apă. Din fericire, amândoi au ieșit la suprafața și au ajuns la mal în siguranță, conform digi24.ro.

copil-salvat-de-la-înec

Un copil care a intrat în mare a fost salvat de la înec

[Sursa foto: digi24.ro]

Un tânăr de doar 23 de ani și-a pierdut viața, după ce s-a înecat

Un tânăr de 23 de ani nu a ținut nici el cont de sfaturile salvamarilor și a intrat în mare. Din nefericire, acesta nu s-a numărat printre cei norocoși și și-a pierdut viața.

Nu vă puneți viața în pericol! Trei persoane decedate, în mare, în doar câteva ore! Salvamarii au arborat, încă de ieri (duminică- n.r.), steagul roșu, ceea ce înseamnă că scăldatul este interzis din cauza valurilor mari și curenților puternici! Marea și-a luat, azi, tributul: trei persoane și-au pierdut viața, iar alte patru au fost scoase din valuri de turiști și de salvamari și au primit îngrijiri medicale de la echipajele noastre. Vă rugăm, respectați indicațiile salvamarilor! Nu intrați în mare dacă steagul roșu este arborat, indiferent cât de buni înotători considerați că sunteți.

Citeste si: Cine era salvamarul care a murit în timp ce încerca să salveze un turist de la înec, în Eforie Nord. Sorin avea 48 de ani

Respectați câteva reguli minime pentru propria voastră siguranță și a celor dragi vouă. Nu vă aventuraţi la scăldat dacă nu înotaţi bine. Scăldaţi-vă doar în locuri special amenajate pentru înot şi respectaţi avertizările privind interzicerea scăldatului. Respectaţi întotdeauna recomandările administratorului locului de agrement referitoare la măsurile de prevenire a înecului şi, în cazul în care nu ştiţi să înotaţi, folosiţi întotdeauna echipament de protecţie – fără vesta de salvare, o simplă plimbare cu barca pe lac se poate transforma într-o tragedie”, a transmis ISU Constanța.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Incendiu violent în Grecia! Două fronturi au ars necontrolat în Thassos. Turiștii români sunt speriați

MApN dezminte informațiile despre sistemul radar instalat de la Cârcea: Nu au legătură cu realitatea

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

O familie întreagă a fost lovită de fulger, în vacanță, pe o plajă din Italia

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies