Un concurent din echipa Războinicilor, la un pas să ajungă primar în Câmpia Turzii! Despre cine este vorba

,

Un concurent de la Survivor România 2021 din echipa Războinicilor a fost la un pas ajungă primar în Câmpia Turzii. Acesta a şocat pe toată lumea cu abilităţile pe care le are, dar nimeni nu s-ar fi aşteptat să aibă şi o carieră politică .


In articol:

Este un concurent cu mare priză la public, deşi a fost propus spre eliminare, voturile publicului l-au salvat.

Războinicul este un concurent puternic, dar şi foarte senisbil. însă, fanii lui sunt cu totul străini de o latură ascunsă a concurentului de la Survivor România 2021. Spre surprinderea multora, acesta face politică de mulți ani și a fost la un pas să ajungă primar la Câmpia Turzii. 

Cine este concurentul din echipa Războinicilor care a fost la un pas să ajungă primar

Războinicul este un concurent care a demonstrat că poate face faţă oricărei provocări din această competiţie, este foarte rapid. Deşi este printre puţinii concurenţi care nu au avut nicio treabă cu sportul înainte de Survivor România. El provine dintr-o zonă greu de închipuit, dar a reuşit să se adapteze condiţiilor din Republica Dominicană. 

Cel care a fost la un pas să devină primar în Câmpia Turzii este nimeni altul decât Alin Sălăjean, care de când se află la Survivor România şi-a şocat colegii, cât şi fanii cu abilităţile sale.

Alin Sălăjean a candidat pentru postul de primar la Primăria Câmpia Turzii

Alin Sălăjean s-a înscris la alegerile locale din 2020 pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii din partea Partidului Verde, formațiune politică prezidată de cunoscutul Florin Călinescu. 

Războinicul se bucură de notorietate locală, de aceea formaţiunea politică Partidul Verde l-a dorit în echipă. Alin este jurnalist de radio şi televiziune, maestru de ceremonii, dar și crainic al celei mai iubite echipe din județul Cluj, Universitatea. 

"Buturuga mică" aşa cum este supranumit în competiţia Survivor România 2021 a fost încântat să facă parte din formaţiunea politică Partidul Verde, mai ales că avea o experienţă politică, în ciuda vârstei pe care o are, 35 de ani.

Alin Sălăjean a fost consilier local la Primăria Câmpia Turzii din partea ALDE în mandatul 2012-2016. 

”Am primit propunerea de la Partidul Verde.

Nu am luat încă o decizie clară, dar sunt șanse mari să candidez la primărie. În rest, au mai apărut informații despre mine despre care pot să spun că sunt adevărate. Este foarte posibil să fiu pe buletinele de vot la următoarele alegeri. Eu am mai avut un mandat de consilier local din partea Partidului Conservator care s-a transformat apoi în ALDE”,  a declarat Alin Sălăjean pentru sportulsălăjean.ro.

Citeste si: Razboinicul Alin Salajean isi va iesi din minti cand va auzi asta! Cu cine tine Diana, sotia lui, de la echipa Faimosilor

Alin Sălăjean a fost pe locul doi în sondaje, dar nu a mai ajuns pe liste

Un sondaj realizat de o publicație clujeană îl dădea pe Alin Sălăjean cu a doua șansă la câștigarea primăriei Câmpia Turzii, motiv pentru care actualul Războinic le-a trimis un mesaj de mulâumire potențialilor lui votanți.

  ”Sondajul mă onorează. Și dacă aș fi fost pe locul 5, tot aș fi onorat să primesc votul tău on-line pe acest subiect. Sunt onorat și pentru un singur vot, și mai ales pentru 466 de voturi pe care le-am adunat online, dar cred că acest sondaj contează mai puțin”, spunea Alin Sălăjean.

Însă, ceva s-a întâmplat cu puţin timp înainte de ziua alegerilor, iar numele lui Alin Sălăjean nu a mai ajuns pe buletinele de vot. Poate a fost vreun joc politic, ori a fost propria decizie, lucrurile nu sunt încă clare. Cert este că în ziua alegerilor, numele lui nu a mai fost pe liste. 

Ei bine, chiar dacă nu este primar, Alin Sălăjean se bucură de un real succes în competiţia Survivor România 2021.

Citeste si: Cine este Alin Sălăjean de la Survivor România 2021! Razboinicul cu ochii în lacrimi pentru soţia sa

 

Citește-ne pe
Citește și:

Coronavirus în România, 27 februarie 2021. 3.432 de cazuri noi și 54 decese cauzate de COVID-19. Bilanțul pe județe și numărul de teste efectuate

Arabia Saudită SFIDEAZĂ lumea internațională și RESPINGE raportul SUA referitor la UCIDEREA jurnalistului Khashoggi

Cutremur în media! S-a aflat cine a fost iubita secretă a lui Mircea Badea. Este celebră și au fost împreună 7 ani

Ministrul Sănătății, vești proaste pentru români: „Aş prefera să închidem temporar...” Vor fi impuse restricții dure în perioada următoare?

Cele mai bune rețete de mucenici moldovenești și muntenești!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies