Un cioban din Neamt, inamicul numarul unu al vanatorilor din Ocolul Silvic

Operatiune dificila pentru politisti si angajati ai Directiei Silvice din Neamt! Un cioban instarit si un mistret raposat le-au dat de furca o zi intreaga.

Satul de carne de oaie si capra, ciobanul nostru ar fi dat iama in mistretii care isi faceau veacul in padurile din jurul casei. Si nu i-ar fi picat deloc greu la stomac, daca cineva nu l-ar fi luat la ochi. Vreme de opt luni angajatii Fondului Forestier l-au fotografiat, l-au urmarit si l-au dat pe mana politiei care l-a prins cu mistretul in curte.

Dar cand credeau ca treaba e ca si terminata, operatiunea s a complicat atunci cand omul a fost pus in fata faptului implinit a negat toate acuzatiile. Putin aghezmuit si nehotarat omul plimba dupa el o armata de oameni pe dealuri si prin paduri ca sa refaca traseul mistretilor pe care i-ar fi prins in laturile puse pe trasee bine stabilite.

Ciobanul nu vrea nici in ruptul capului sa recunoasca braconajul. Insa nu stie ca el si fratele sau apar in fotografiile secrete alaturi de mistretul ghinionist. Pielea mistertului din padure il va costa scump pe ciobanul care s-a ales cu dosar penal. Carnea de vanat s-a dovedit a fi grea, nu i-a stat in gat , dar nici bine nu i-a picat.

##VIDEO79367##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate