Un cadou perfect pentru onomastica Sfintilor Petru si Pavel: cartea Conversatii cu Dumnezeu

Luna iunie este una speciala pentru toata lumea: incepe cu Ziua Copilului, este luna ce marcheaza inceputul verii, sfarsitul anului scolar, primele zile de concediu pentru unele persoane, iar la finalul acesteia, se sarbatoresc Sfintii Petru si Pavel. In acea zi, peste jumatate de milion de romani isi aniverseaza onomastica, astfel incat sigur cunosti si tu un sarbatorit, indiferent daca face parte din familie sau din cercul de prieteni. 

Desi nu sunt sarbatorite cu la fel de mare fast ca zilele de nastere, zilele onomastice nu pot fi trecute cu vederea. Anul acesta este unul diferit si cu siguranta se va simti si in modul in care oamenii sarbatoresc pe 29 iunie. Poate unele persoane vor alege sa nu isi viziteze parintii sau bunicii, de teama imbolnavirii. Insa, orice ar fi, optimismul trebuie pastrat si onomastica trebuie sarbatorita, chiar daca in cadru restrans. 

In ceea ce priveste cadoul pentru onomastica, daca nu stii ce sa alegi, avem o propunere pentru tine: carti. Acestea sunt adecvate in orice situatie si oricine se bucura in momentul in care primeste o carte. Daca iti surade ideea, insa nu stii ce fel de carti sa alegi, permite-ne sa iti recomandam seria literara Conversatii cu Dumnezeu de la Librex. 

In primul rand, trebuie sa mentionam ca o poti comanda cu transport gratuit, datorita initiativei Librex de a incuraja cititul. Astfel, poti achizitiona orice iti doresti (indiferent daca iti doresti o carte sau mai multe) si nu vei plati transport. Nu-i asa ca este o metoda foarte buna de a incuraja cititul si comenzile online in aceasta perioada? In plus, comandand online, poti trimite cadoul direct persoanei sarbatorite, in cazul in care nu o poti vizita din diferite motive (chiar daca nu te afli in aceeasi localitate sau tara). 

In ceea ce priveste seria Conversatii cu Dumnezeu, de Nealle Donald Walsch, trebuie sa mentionam ca am ales-o datorita semnificatiei. Nu sunt carti religioase, asa cum ai putea crede judecand dupa titlu. Din contra: sunt carti care au legatura cu spiritualitatea, dar care au reusit sa schimbe destinul a milioane de oameni pana in acest moment. 

Cartile sunt scrise sub forma unui dialog intre autor si Dumnezeu, in cadrul caruia sunt puse cele mai arzatoare intrebari ale umanitatii, pe care cu siguranta le-ai avut si tu la un moment dat. Aceasta serie literara a avut puterea de a schimba destine datorita modului in care se raspunde la anumite intrebari si datorita indemnului de a alunga frica. Multi oameni isi traiesc toata viata in frica si teama nejustificate, insa dupa ce au citit aceste carti, si-au schimbat radical modul de gandire si prin urmare si viata, in sens pozitiv. Au inceput sa traiasca in adevaratul sens al cuvantului, sa se bucure de orice lucru mic, sa aiba curajul de face schimbari care sa le aduca bucurie. Asadar, cartile sunt ideale pentru persoane care nu pot trece peste anumite temeri nejustificate. 

Speram ca ti-am fost de folos cu recomandarea pentru un cadou perfect de Sfintii Petru si Pavel. Am vrea sa stim care este parerea ta in legatura cu aceste carti! 

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies