Un bloc întreg din România, vândut la preț de garsonieră! Proprietarul cere suma de 49.000 de euro: ”Prețul este negociabil”

,

13 blocuri au fost scoase la vânzare cu 49.000 de euro fiecare, în orașul Anina, județul Caraș-Severin. Prețul imobilelor este negociabil!


In articol:

Blocurile au fost abandonate de mai bine de 30 de ani, dar proprietarul speră că va găsi doritori care să le cumpere și să le renoveze, mai ales că se află situate într-o zonă foarte bună, cu vedere la munții Semenic.

Blocuri scoase la vânzare cu 49.000 de euro

Proprietarul a scos cele 13 blocuri la vânzare pe un site de anunțuri cu 49.000 de euro fiecare, iar prețul este negociabil, potrvit observatornews.ro.

Un bloc înreg, la preț de garsonieră, greu de crezut, dar este adevărat. Așa se vând blocurile în orașul Anina din Caraș-Severin.

"Sunt blocuri cu patru nivele. Apartamente cu două, trei, patru camere. A fost ceva cu totul deosebit. Eu când am venit stagiar în urmă cu 39 de ani, am încercat să-mi iau o garsonieră. Nu am reuşit. Era bătălie pentru ele", îşi aminteşte un bărbat. 

Citeste si: Ce trebuie să facă românii care primesc facturi greșite la energie electrică, care nu conțin date despre plafonare, compensare sau au cantități eronate

Povestea cartierului-fantomă din Anina care se vinde la preț de nimic 

Povestea cartierului-fantonă din Anina a început în anii '80 când, din ordinul lui Ceaușescu, a fost construită Termocentrala de la Crivina. Mii de muncitori din toată țara au fost aduși să lucreze și au primit apartamente de lux în cartierul nou. După patru ani, termocentrala s-a stricat, cauza fiind o avarie la un generator, a fost demolată și dusă la fier vechi, iar oamenii, rămași fără locuri de muncă, au fost nevoiți să-și abandoneze casele și să plece.

Cele 13 blocuri, care au în total 166 de apartamente, au fost cumpărate de un om de afaceri din București, în urmă cu patru ani, cu 20.000 de euro. Acesta ar fi vrut să investească în această zonă, dar a renunțat, iar acum le vinde la roșu. Blocurile sunt în paragină, nu mai au uși și ferestre, trebuie racordate din nou la utilităţi, acoperişurile trebuie schimbate, dar au potențial, este de părere vânzătorul.

"Părerea mea e că ar fi o zonă turistică bună. Ar atrage mulţi din toate zonele ţării şi nu numai din ţară", spune proprietarul.

Citeste si: Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, anunț de ultimă oră pentru românii care vor să-și vândă casele vechi: „Trebuie să facem un program de finanţare multianuală”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Lupte grele în jurul oraşului Harkov. Apărătorii întâmpină o rezistenţă dură din partea forţelor ruse: „E un întreg oraş subteran acolo. Au tranşee, buncăre”

Vești bune pentru locuitorii din blocuri! Se va investi în pentru mai multe lucrări de renovare

Acuzat de Nicușor Dan, prefectul Capitalei răspunde: Sugerăm domnului primar general să găsească şi alte mijloace de comunicare directă, inclusiv telefonic

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, anunț de ultimă oră pentru românii care vor să-și vândă casele vechi: „Trebuie să facem un program de finanţare multianuală”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies