Un bărbat cere despăgubiri de 400.000 de euro după ce soția lui a murit într-o gelaterie din Italia. Cum a fost posibil

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 aug 2023, 04:30

Un bărbat cere despăgubiri de 400.000 de euro după ce soția lui a murit într-o gelaterie din Italia

Sursa: PixaBay

O româncă a murit într-o gelaterie din Rimini, Italia, după ce a vrut să meargă la baie și a nimerit, din greșeală, într-o magazie întunecată.

O româncă a vrut să meargă la baie într-o gelaterie din Rimini, Italia, dar a greșit ușa și a nimerit într-o magazie întunecată. După ce a făcut un pas, femeia a căzut pe scara care ducea spre subsol și a decedat

Soțul femeii care a murit în gelaterie cere 400.000 de euro despăgubiri

Proprietarele unei gelaterii din orașul italian Rimini, Italia, au fost trimise în judecată pentru omor din culpă după ce o româncă a murit în localul lor, arată ziarul  Il Resto del Carlino.

Tragedia a avut loc în jurul orei 23:00, la data de 15 iunie 2018. Rotalianul a scris că femeia ar fi vrut să meargă la baia gelateriei, dar nu a nimerit pe ușa corectă și a ajuns într-o magazie întunecată. După ce a pășit, a căzut pe scările care duceau spre subsol și a murit. 

Citește și: Cele două minore din Brașov au fost obligate de agresor să întrețină, în repetate rânduri, relații intime, în mai multe parcări. Fetele au fost găsite la 100 de km de Brașov

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Soțul româncei s-a constituit parte civilă în cadrul procesului, asistat de avocatul Cristiano Basile, și a cerut o despăgubire de 400.000 de euro, conform sursei citate anterior.

Proprietarele localului ar fi vinovate pentru că nu au semnalizat corect ușile

Proprietarele gelateriei vor trebui să răspundă în fața legii pentru faptul că ușile nu erau semnalizate corect și nu au fost luate măsuri de siguranță în local, lucru care ar fi determinat evitarea unui astfel de episod tragic. 

Citește și: Tânără româncă, ucisă în Irlanda. Ioana abia împlinise 30 de ani: "Sora mea frumoasa ai lăsat în urma ta o durere imensă!"

Avocatul proprietarelor, pe de altă parte, a declarat că semnalizările erau corecte, iar moartea femeii a fost o tragedie nedorită atât de ea cât și de proprietarele localului.

Un bărbat a murit într-un banal accident cu ATV-ul

Emil obișnuia să meargă des în excursii pline de adrenalină alături de alți prieteni, pasionați și ei de sport și de motoare. Duminică, bărbatul în vârstă de 43 de ani a plănuit cu prietenii lui să meargă la o cursă cu ATV-urile pe un drum forestier dintr-o pădure aflată pe marginea drumului județean 581, care leagă Reșița de comuna Dognecea, peste munte. 

Emil a murit în jurul orei prânzului, pe o pantă pe care a coborât-o cu vehiculul.

La un moment dat, ATV-ul s-a rostogolit peste cap, iar bărbatul a fost prins sub el. Emil a murit pe loc, strivit de sutele de kg ale ATV-ului. Tragedia s-a întâmplat în fața prietenilor lui, cu care ieșise la distracție.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!