Un autobuz a fost incendiat in centrul Timisoarei. Imediat, mai multe persoane au aparut pe acoperis. Ce s-a intamplat de fapt

De fapt, reprezentatia teatrala a fost o metafora despre relatia de cuplu.

Un autobuz a luat foc, aseara, in centrul Timisoarei si, culmea, pe deasupra lui si-au facut aparitia cativa acrobati.  Dupa intrarea  in scena a autobuzului, artistii francezi i-au dat foc in fata publicului. Acesta a fost doar inceputul, punctul culminant abia apoi a urmat.

In timp ce autobuzul ardea pe deasupra lui si-au facut aparitia actorii care au mers pe sarma, printre scantei. De la inaltime, acrobatii au executat miscari echilibristice periculoase, asemanatoare cu cele puse in scena de faimosul Cirque du Soleil.

De fapt, reprezentatia artistilor francezi a fost o metafora  despre relatia de cuplu, asemanata cu mersul pe sarma. Cei doi parteneri  trebuie sa isi tina impreuna echilibrul pentru a avea  armonie in relatie. Spectatorii au fost incantati de talentul artistilor, dar mai ales de efectele vizuale care au acompaniat spectacolul acrobatic.

##VIDEO139426##

Reprezentatia a fost primul show in aer liber din cadrul Festivalului European al Spectacolului, care se desfasoara zilele acestea la Timisoara.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate