Un aliat al lui Vladimir Putin a confirmat dorința acestuia de a invada Polonia. Ramzan Kadîrov vrea să facă „personal” acest lucru

Author: Andreea Buinoschi

Kadîrov a spus că el, „personal”, își dorește să invadeze țara

Sursa: Twitter

Unul dintre aliații lui Vladimir Putin a confirmat că acesta vrea să invadeze și Polonia, după ce va câștiga războiul din Ucraina. Anunțul înfiorător a fost făcut astăzi, 8 februarie.

Unul dintre aliații lui Vladimir Putin a confirmat

faptul că acesta își dorește să invadeze Polonia, după ce războiul cu Ucraina se va încheia de partea sa. Ramzan Kadîrov, liderul cecenilor, susține ideea.

Vladimir Putin ar urma să invadeze Polonia, iar Ramzan Kadîrov îl susține

Unul dintre aliații cheie ai lui Vladimir Putin a confirmat dorința acestuia de a ataca o țară NATO: Polonia. Ideea i-a surâs și lui Ramzan Kadîrov care, prin intermediul unui

mesaj postat în mediul online, a cerut „denazificarea și demilitarizarea” Poloniei, conform ibtimes.com.

Mai mult decât atât, Kadîrov a spus că el, „personal”, își dorește să invadeze țara. Liderul cecenilor susține că Polonia este slăbită din punct de vedere militar, deoarece a ajutat foarte mult Ucraina, ceea ce ar reprezenta un minus în cazul ei, dacă ar începe un război.

Citește și: Volodimir Zelenski a ajuns în Regatul Unit, fiind prima vizită oficială de la începutul războiului în Ucraina

„Ca parte a sprijinului acordat Ucrainei, Varșovia a reușit să își epuizeze propriile resurse militare, iar acum este confuză: ce se întâmplă dacă, după finalizarea cu succes a NMD, Rusia începe să denazifice și să demilitarizeze următoarea țară? La urma urmei, după Ucraina, Polonia este pe

hartă!

Sincer, eu personal am o astfel de intenție și am declarat în repetate rânduri că lupta împotriva satanismului ar trebui să continue în întreaga Europă și, în primul rând, pe teritoriul Poloniei”, a transmis liderul cecen.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Ramzan Kadîrov crede că războiul din Ucraina se va încheia anul acesta

Pe data de 24 februarie, se va împlini un an de când Rusia a invadat Ucraina. Liderul cecenilor este de părere că războiul va fi finalizat până ce anul 2023 se va termina.

„Operațiunea [militară] specială se va încheia înainte de sfârșitul acestui a n. Țările europene vor recunoaște că au greșit, Occidentul va cădea în genunchi și, ca de obicei, țările europene vor trebui să coopereze cu Federația Rusă în toate domeniile.

Nu ar trebui să existe și nu va exista niciodată o alternativă la acest lucru”, a mai spus acesta în cadrul unui interviu acordat ministrului politicii naționale.

LIVE UPDATE Ziua 387 de război.  Raport ONU: Rusia a comis crime de război de amploare în Ucraina. SUA și Germania spun că nu vor trimite avioane Ucrainei, după anunțul Poloniei

Citește și: Cum au bani Germania și UE pentru echipamentele militare din Ucraina?

Aceasta nu a fost prima dată când cele două țări susțin invadarea Poloniei. În urmă cu aproximativ un an, Kadîrov a precizat că, dacă se dă ordinul, în „șase secunde” cecenii au invadat țara.

Ieri, 7 februarie, Polonia a început exercițiile militare antiaeriene pe aerodromul Varșovia-Babice. Potrivit ministrului polonez al Apărării, exercițiile au scopul de a descuraja agresorii.

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!