Ultimul mesaj trimis de Cristian fostei sale soții înainte de a intra cu viteză într-un TIR, pe E85: ”Când vei citi acest mesaj, nu voi mai fi”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 mar 2023, 15:02

Cristian și-a găsit sfârșitul pe ”Drumul Morții”

Sursa: Observator.ro

Cristian a decis să-și pun capăt zilelor și să intre cu viteză într-un TIR, pe E85, în Vrancea. Bărbatul nu s-a putut împăca cu ideea că și-a părăsit copilul.

Nu a fost prima dată când Cristian a vrut să-și pună capăt zilelor, în urmă cu un an, scria un mesaj de rămas bun pentru fiul său, Ștefi. Bărbatul își cerea iertare că nu a fost un tată bun, dar că va avea grijă de el de undeva din ceruri. La momentul respectiv, când au citit mesajul,  apropiații s-au panicat și au făcut demersuri pentru a-l găsi pe bărbat.

Ulterior, el a revenit şi a mărturisit că i-a fost spart contul şi altcineva a postat în numele său. 

Cristian și-a găsit sfârșitul pe ”Drumul Morții”

Întâmplarea care a avut loc în urmă cu un an a fost doar o amânare pentru ceea ce a urmat vineri. În jurul orei 18:00, Cristian a ales să încheie socotelile cu viața şi a intrat în viteză într-un TIR care venea din sens opus, pe Drumul Morţii, E 85, la intersecția Ciorani cu Pufești, potrivit Observator.ro.

Citește și: Cum a reușit un șofer să distrugă două mașini în București. Al doilea șofer, nevinovat, a ajuns la spital

Şi-a premeditat moartea, după cum arată ultimul mesaj pe care i l-a trimis fostei sale soţii:

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Accident ferovier violent în India! Peste 280 de persoane au murit, iar minim 900 sunt rănite

„Când vei citi acest mesaj...nu

voi mai fi...vei afla că am făcut accident cu un TIR...Asta trebuie să ştie Ştefi de acum încolo...tati e un înger care îl va veghea de sus....Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani şi ceva....nu m-am împăcat niciodată cu asta....ultimii 2 ani au fost groaznici ....fără prieteni, fără un loc unde să îl numesc acasă...fără o familie ...da...Acea femeie m-a omorât cu adevărat ...ţi-am lăsat toţi banii netransferați în cont, 300 milioane am transferat pentru Ştefi...să
nu ştie nimeni....atât mai am...să te desurci o perioadă cu Ştefi...nu am fost un tată bun pentru Ştefi în ultimii 2 ani...merita un om care să îi fie alături zi de zi...am pierdut multe momente când puteam fi lângă el...am fost de atâtea ori apăsat şi nervos când era cu mine...el voia doar să se joace şi eu nu eram în stare să îi ofer asta...ai grijă de puiul nostru...am încredere în Cosmin că va fi lângă voi...te iubesc Ştefi.
  Să faci rost de certificatul de deces şi să îi faci lui Ştefi pensie de urmaş”.

Dintre fiarele contorsionate, Cristian a fost scos fără viaţă. Pentru el a fost un ultim rămas bun şi restul doar întuneric.

Citește și: Două adolescente au fost grav accidentate în Chitila! Una dintre fete, în vârstă de doar 15 ani, se luptă între viață și moarte: „Nici nu mai mișcă”