Ultimul interviu al Tinei Turner. Cum își dorea „Regina Rock’n Roll” să fie amintită, cu câteva săptămâni înainte să moară

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 25 mai 2023, 10:42

Tina Turner a vorbit despre modul în care și-ar dori să rămână în memoria tuturor după ce nu va mai fi

Sursa: Facebook Tina Turner

Într-un interviu acordat cu câteva săptămâni înainte să moară, Tina Turner a vorbit despre modul în care și-ar dori ca oamenii să-și amintească de ea atunci când nu va mai fi.

Tina Turner a murit miercuri, 24 mai 2023, la vârsta de 83 de ani. „Regina Rock’n Roll” s-a stins din viață în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, Elveţia, după o lungă suferință. În luna aprilie, într-un ultim interviu acordat publicației The Guardian, Tina Turner a vorbit despre modul în care și-ar dori să rămână în memoria tuturor, după ce nu va mai fi. 

Ultimul interviu acordat de Tina Turner 

Onestă, înflăcărată și amuzantă, așa s-a descris Tina Turner într-un ultim interviu acordat publicației The Guardian în luna aprilie, cu câteva săptămâni înainte să moară. Prima amintire care-i venea în minte cântăreței era joaca în copacul preferat. Aceasta mărturisea că în copilărie a fost băiețoasă, își rupea mai mereu hainele, iar părul îî era ciufulit. 

Tina Turner nu era speriată de faptul că a îmbătrânit, din contră, aceasta considera că și bătrânețea face parte din aventura deplină a vieții și că îmbrățișează și acceptă ceea ce îi oferă fiecare zi. 

În ceea ce privește modul în care legendara cântăreața își dorea să rămână în memoria tuturor, după ce nu va mai fi, răspunsul a fost unul scurt, dar profund: „Ca Regina Rock’n’Roll.

Ca o femeie care le-a arătat altor femei că este OK să lupte pentru succes în propriile lor condiții!” 

Una dintre cele mai mari dureri ale Tinei Turner a fost pierderea celor doi fii ai săi. Unul dintre ei s-a sinucis, iar celălalt a murit la vârsta de 62 de ani, în urma unui stop cardio respirator. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: A murit Tina Turner, "Regina Rock’n Roll”: "Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”

Boala de care suferea Tina Turner 

Tina Turner murit la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferinţă. Aceasta fost diagnosticată cu cancer intestinal în 2016, iar un an mai târziu a suferit un transplat de rinichi. 

„Din când în când, corpul meu a încercat să respingă rinichiul donatorului, așa cum se întâmplă frecvent după transplant. Acest lucru a necesitat mai multe internări în spital. Am continuat să am stări de greață și să mă simt amețită, am uitat lucruri și m-am speriat foarte mult. Aceste probleme încă nu sunt rezolvate. Am mai multe rețete și am mare grijă să urmez cu meticulozitate recomandările medicilor mei.

Căci știu că pot avea încredere în ei și în terapiile lor",  mărturisea Tina Turner. 

Tina Turner, pe numele său real Anna Mae Turner, născută Bullock, s-a născut la 26 noiembrie 1939, în orăşelul Nutbush din statul american Tennessee. Când era adolescentă, mergea deseori să asculte muzică la Club Manhattan din St. Louis, unde într-o seară, l-a cunoscut pe Ike Turner, solistul de la Kings of Rhythm. Atunci viaţa ei s-a schimbat, devenind în scurt timp principala vocalistă a trupei Kings of Rhythm. 

Citește și: Cum arăta Tina Turner în tinerețe. Celebra cântăreață a împlinit 83 ani

Tina Turner a figurat, în 1996, în topurile americane cu două discuri single: "Missing You" şi "In Your Wildest Dreams". La sfârşitul anilor '90, Tina Turner a lansat multe duete de mare succes. Unul dintre ele, cu Eros Ramazotti, ''Cose Della Vita/ Can't Stop Thinking of You'', a apărut pe albumul ''Best of'' al artistului italian, în 1997. A mai cântat în duet cu Sting şi cu Antonio Banderas, iar cântecele sunt incluse pe acelaşi album de mare succes, "Wildest Dreams", scrie AGERPRES

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!