Ultima ora! Gheorghe Dinca a avut mai multe victime. Anchetatorii au gasit probe ale altor femei. Cine sunt

Anchetatorii încearcă zilnic să caute noi probe și să adune informații care să ajute la rezolvarea cazului Caracal.


In articol:

O informație de ultima oră indică faptul că ar mai fi vorba de încă trei victime.

Este alertă de ultim moment. Oamenii legii au mai descoperit noi detalii care aruncă ancheta de la Caracal în aer. Potrivit România TV, încă trei victime ale lui Gheorghe Dincă ar fi fost indentificate de anchetatori după petele de sânge din locuința suspectului.

Sursa citată a menționat că procurorii au prelevat mai multe probe biologice din casa lui Gheorghe Dincă. Din cercetări a reieșit că ar fi vorba despre încă trei victime, în afară de Luiza și Alexandra, susține România TV. Mai mult, femeile sunt încă în viață

Una dintre victime, ce ar fi fost violată de Gheorghe Dincă, s-a dus la poliție și a depus plângere după ce a văzut întregul scandal la televizor.

Conform sursei citate, femeile ar fi fost deja audiate de polițiști.

sursa: capital.ro

Citeste si: O femeie violata de Gheorghe Dinca a prins curaj si a spus TOT: "Se uita la un film de groaza la televizor, atunci cand imi facea mie alea"

Citeste si: VIDEO - Gabriela Firea, live pe facebook! Cum sta edilul Capitalei pe banca si povesteste ca ii scriu oamenii cu masini scumpe ca merg cu STB-ul. Ce planuri noi are cu taxa auto

Citeste si: Structura anului școlar 2019-2020. Dispare o vacanta! Cum se modifica structura semestrelor

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate