Ultima ora: cine il sustine pe Mircea Diaconu la alegeri? Personajele-cheie au fost confirmate

ALDE a încheiat miercuri cu Pro România un protocol pentru susținerea lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale din noiembrie.Același protocol arată că Norica Nicolai, preşedintele Consiliului Naţional al ALDE, și Sorin Câmpeanu, prim-vicepreşedintele Pro România, au fost desemnați pentru a fi copreședinți ai alianței electorale dintre cele două partide.

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor a încheiat astăzi cu Pro România protocolul de constituire a unei Alianţe electorale în vederea susţinerii candidatului Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2019.

Norica Nicolai, preşedintele Consiliului Naţional al ALDE, şi Sorin Câmpeanu, prim-vicepreşedintele Pro România, au fost desemnaţi copreşedinţi ai Alianţei electorale.

Prin protocolul încheiat de cele două părți se precizează că la nivel județean vor fi stabilite grupuri de sprijin pentru candidatul Mircea Diaconu.

Protocolul pentru constituirea Alianţei electorale a fost semnat de preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi preşedintele Pro România Victor Ponta.

Documentul va fi depus la Biroul Electoral Central.

Departamentul de comunicare al ALDE”, se arată într-un comunicat de presă emis de formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu.

mircea diaconu

sursa: evz.ro

Citeste si: Horoscop, 28 august. Zodia care trebuie să fie atentă la bani

Citeste si: Un șofer de autobuz a fost martorul unui furt în Cluj. Incredibil cum a reacționat bărbatul, nimeni nu se aștepta la asta

Citeste si: Legatura nestiuta dintre Gheorghe Dinca si un unchi al Alexandrei: "Tocmai el, dintre toti oamenii, sa-mi ia nepoata"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate