Legatura nestiuta dintre Gheorghe Dinca si un unchi al Alexandrei: "Tocmai el, dintre toti oamenii, sa-mi ia nepoata"

"Monstrul din Caracal” a primit o caracterizare dură din partea unei rude a Alexandrei care l-a avut angajat!Fost ofițer, Florea Cumpănașu a declarat într-un interviu pentru Libertatea că nu are deloc amintiri plăcute legate de Gheorghe Dincă. Autorul crimelor din Caracal a lucrat ca mecanic auto la unitatea militară din oraș, acolo unde îl avea superior chiar pe unchiul tatălui Alexandrei Măceșanu. Bărbatul nici nu poate să vorbească despre nepoata dispărută. Izbucnește de fiecare dată în plâns și se uită trist spre poarta vecină, cea a familiei fetei.

„Monstrul din Caracal”, caracterizare dură din partea unei rude a Alexandrei care l-a avut angajat!

Florea Cumpănașu și soldații din subordinea lui au asigurat paza pe șantierul Casei Poporului, actualul Palat al Parlamentului. Se emoționează când se gândește la trecut și spune că “se făceau lucruri mari, armata era armată, se construia, țara era puternică”. Nici Revoluția nu l-a bucurat prea mult pe fostul ofițer. “L-au împușcat degeaba pe Ceaușescu, să vină la putere Iliescu din Oltenița? Sau Dragnea, fiu de polițist din Saelele?”, spune bărbatul, potrivit fanatik.ro

Soarta a făcut ca la unitatea militară 01256, din Caracal, Florea Cumpănașu să se ocupe de resurse umane. Fix acolo a a lucrat, pentru scurtă vreme, și Gheorghe Dincă, „monstrul din Caracal” având obiectiv clar. Repara mașinile unității, schimba uleiul, cauciucurile. „Nu venea la program, stătea două, trei ore, apoi își vedea de ale lui. Soția lui lucra la spital, doamna Nuți (n.red. – Elena Dincă), la recoltat probe pentru analize. La fel, stătea două-trei ore dimineața, apoi gata, liber. Era tot timpul țâfnos. Nu puteai să-i faci nici o observație, că sărea la tine, trântea, înjura.

Bărbatul l-a dat afară pe Gheorghe Dincă

Într-o zi, comandantul unității m-a întrebat: Ce facem cu ăsta?. Și am răspuns: Ce să facem? Nu vine la program. Nu se ține de treabă. Zic să-l dăm afară. Și l-au dat afară”, a spus Florea Cumpănașu. La ani distanță, ruda Alexandrei crede că soarta se răzbună. “Poate, dacă nu-l concediam atunci pe Dincă, nu se întâmpla asta. Tocmai el, dintre toți oamenii, să-mi ia nepoata”.

dinca

Nu se lucra cu Dincă, n-avea ce să caute în unitate unul ca el, nu știa nici de șef, nici de program. L-am citit de atunci ce fel de om este. I-am zis nepoatei mele mai mari să se mai ducă pe la ei, să stea de vorbă cu sora Alexandrei, care a venit de la mare. Să nu fie singură. Că eu… eu ce să le spun părinților? Ce să spui când se întâmplă asta?”, a adăugat bărbatul.

sursa: fanatik.ro

Citeste si: Zeci de copii din Germania, SCLAVI in Maramures! DIICOT suspecteaza trafic de persoane

Citeste si: Un șofer de autobuz a fost martorul unui furt în Cluj. Incredibil cum a reacționat bărbatul, nimeni nu se aștepta la asta

Citeste si: Revoltator! Ce au descoperit inspectorii MADR la fructele si legumele din magazine si piete

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate