Ultimă oră! Certificatul verde pentru bucureşteni, anulat de judecători! Hotărârea nu este definitivă

,

Certificatul verde pentru bucureşteni a fost anulat de judecători. Ce apare în hotărârea Tribunalului București?


In articol:

Pe 23 și, respectiv, 25 octombrie, CNSU a emis două hotărâri cu privire la restricțiile ce se impun, iar una dintre ele a fost obligativitatea certificatului verde.

Citeste si: Ce nu trebuie să faci dacă ai Covid-19? Medicul Cristian Băicuș a făcut anunțul pentru toți românii

Certificatul verde pentru bucureşteni, anulat de judecători

După ce au fost implementate aceste restricții, mai multe organisme private au decis să atace în instanță măsura obligativității certificatului verde. 

Citeste si: Valeriu Gheorghiță a spus adevărul despre apariția tulpinei românești: „S-a discutat foarte mult despre acest lucru”

În acest context, Tribunalul Bucureşti a admis, parţial, o acţiune prin care erau contestate prevederile deciziei CMBSU din 2 octombrie. Instanţa a anulat exceptarea vaccinaţilor de la restricţii. Hotărârea nu este definitivă.

„Anulează în parte art. 4, art. 5 al. 2, art. 6, art. 7 al. 1 şi 2 şi art. 9 din Hotărârea CMBSU nr. 61/02.10.2021 în limita sintagmei „Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15- a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-Co V-2”.

Anulează în parte art. 10, art. 11, art. 12 al. 2, art. 15, art. 16 al. 1, art. 19, art. 20 al. 1, art. 21 al. 1, art. 22 şi art. 23 din Hotărârea CMBSU nr. 61/02.10.2021 în limita sintagmei „Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15- a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-Co V-2”.

Anulează în parte art. 16 al. 3 din Hotărârea CMBSU nr. 61/02.10.2021 în limita sintagmei „Accesul în zonele de consum astfel delimitate şi amenajate este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15- a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-Co V-2” Anulează pct. 5 şi 6 al art. 26 din Hotărârea CMBSU nr. 61/02.10.2021”, se arată în hotărârea Tribunalului Bucureşti.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Anunț oficial pentru toți șoferii! Se reduce prețul carburanților cu 50 de bani per litru. În ce condiții va fi aplicată reducerea

Dragoș Damian îi dă dreptate lui Kelemen Hunor: 'Totul acum vine din import și România este vulnerabilă în toate felurile'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce români vor putea ieși la pensie înainte de termen? Ce meserii vor fi încadrate la condiții speciale

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies