Ultimă oră! A murit o mare vedetă a sportului românesc în timpul unui meci de polo. Care este cauza decesului

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 26 dec 2022, 01:50

Ultimă oră! A murit o mare vedetă a sportului românesc în timpul unui meci de polo. Care este cauza decesului

Sursa: PixaBay

Un jucător de polo al clubului Dinamo a decedat astăzi, în timpul meciului cu Rapid, care avea loc la bazinul Giulești. Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Astăzi, un jucător de polo al clubului Dinamo și-a pierdut viața în timpul meciului cu Rapid, care avea loc în bazinul Giulești.

Este vorba despre Andrei Drăghici, în vârstă de 23 de ani. Poliția Română a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Un jucător de polo din echipa Dinamo a decedat în timpul meciului cu Rapid, la bazinul Giulești

Meciul de polo a început la ora 11:00, dar în repriza a doua, la ora 11:54, unul dintre jucătorii echipei de polo Dinamo a ieșit singur pe marginea bazinului, spunând că se simte foarte rău.

Citeste si: Daniel Buzdugan este în doliu! Un membru drag al familiei lui s-a stins din viață: ”Știam că va pleca în curând”

Conform unor surse din rândul organizatorilor, sportivul și-a pierdut cunoștința și a fost nevoie urgentă de intervenția paramedicilor SMURD.

Tânărul sportiv a fost resuscitat aproape o oră, dar nu a putut fi salvat

Jucătorul de polo al echipei Dinamo a fost resuscitat de paramedicii SMURD aproximativ o oră, dar, în cele din urmă, cadrele medicale au declarat decesul acestuia.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar cadavrul a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

Citeste si: Cine a fost soldatul de 21 de ani, omorât de ruși și îngropat, singur, la 900 kilometri depărtare de casă. Ce poveste impresionantă are tânărul

„Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puțin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid București și Dinamo, disputat în Bazinul Giulești, unul dintre jucătorii noștri a acuzat o stare de rău.

Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconștiență, de jucători de la ambele echipe.

Cadrele medicale aflate la fața locului și cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgență au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul.

Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani și nu avea probleme de sănătate cunoscute.

Care este povestea din spatele relației Prințului William cu Kate Middleton. Cum s-au cunoscut cei doi și cum a fost Kate cerută în căsătorie

Clubul Dinamo transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare.

Suntem alături de familie și vom acorda tot sprijinul necesar.

Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!”, a transmis echipa de polo CS Dinamo.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies