Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost desemnat CEO-ul anului in cadrul Galei Business Arena Awards for Excellence 2019

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost desemnat aseara, in cadrul Galei Business Arena Awards for Excellence 2019, CEO-ul anului.

Performanta Kanal D a fost celebrata in cadrul evenimentului care premiaza, an de an, personalitati din diverse domenii de activitate, care s-au facut remarcate prin rezultate exceptionale. In acelasi timp, Business Arena a sarbatorit cei 10 ani de cand publicatia a aparut pe piata media din Romania.  

La eveniment au fost prezente si vedete Kanal D, precum Cosmin Cernat, Ilinca Vandici si Silvia Ionita, precum si persoane din managementul statiei.

Cosmin Cernat - vedeta Kanal D, Cristina Sava- Director de Marketing si Comunicare Kanal D, Ugur Yesil - CEO Kanal D, Cosmin Stangaciu - General Manager Business Arena,  Fatih Salis – Director Stiri si Programe Interne Kanal D

Kanal D este un jucator important pe piata media din Romania, s-a remarcat prin rezultate spectaculoase si printr-o crestere constanta, de la an la an. In 2019, in primele zece luni ale anului, Kanal D s-a plasat pe locul doi in audiente, pe targetul National, in Prime Time 20:00-24:00.

Succesul incontestabil din punct de vedere al veniturilor inregistrate, audientei si al perceptiei publice este rezultatul unui management performant, al viziunii unui lider care a reusit, intr-o piata extrem de concurentiala, sa isi motiveze echipa si sa o conduca spre indeplinirea obiectivelor.

Ilinca Vandici, vedeta Kanal D

Silvia Ionita, vedeta Kanal D

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate