Uğur Güneş, actorul care a jucat rolul Yilmaz în producția Mă numesc Zuleyha, transformare fizică spectaculoasă! Iată cum arată la un an de la retragerea sa din distribuția serialului!

,
ma numesc zuleyha

Ugur Gunes, alaturi de colega lui de platou, Melike Ipek Yalova, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Carismaticul Ugur Gunes face parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia.


In articol:

Uğur Güneş are doar 34 de ani însă a acumulat aproape un deceniu de experiență în domeniul actoriei și se bucură de mare succes. Cu un talent uriaș și o carisma deosebită, Uğur Güneş a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare încă de la primele lui apariții pe micile ecrane în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese și treptat l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia.

Uğur Güneş, actorul care a jucat rolul Yilmaz în producția Mă numesc Zuleyha, transformare fizică spectaculoasă

Publicul din România l-a cunoscut pe talentatul actor Uğur Güneş încă din anul 2019 în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a interpretat magistral rolul Yilmaz, un tânăr ambițios și dornic să lupte pentru marea lui dragoste. Însă tânărul actor a părăsit serialul spre finalul sezonul al treilea, spre marea dezamăgire a telespectatorilor care și-ar fi dorit să îl urmărească până la final alături de iubita lui Zuleyha.

Citeste si: Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, mărturisiri incendiare despre cea mai intensă și dificilă scenă de dragoste filmată în cadrul producției!

ma numesc zuleyha

Ugur Gunes, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Captură KANAL D]

La scurtă vreme după ce și-a încheiat colaborarea cu echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, Uğur Güneş a fost cooptat într-un alt serial de amploare, de această dată unul de epoca, intitulat Kanunsuz Topraklar (Pământuri fără lege), în care a jucat alături de superbă actrița Esra Bilgiç.

La începutul acestui an, carismaticul actor Uğur Güneş a participat la Gala Premiilor Murex D’or, ce s-a desfășurat în Dubai, acolo unde i-a fost înmânat Premiul pentru cel mai bun actor al anului. Acest premiu s-a adăugat în palmaresul celebrului actor și vine să-i confirme talentul uriaș și dăruirea lui pentru profesie.

ugur gunes

Ugur Gunes, un actor talentat

[Sursa foto: Instagram Ugur Gunes]

Dincolo de platourile de filmare, tânărul actor Ugur Gunes continuă să fie la fel de discret în ceea ce privește viață lui personală.

De curând, acesta a publicat pe contul lui de socializare o imagine inedită în care apare cu un look schimbat față de cum arată în urmă cu aproximativ un an.

ugur gunes

Ugur Gunes, un actor desăvârșit 

[Sursa foto: Instagram Ugur Gunes]

Citeste si: Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție spectaculoasă pe covorul roșu în Dubai, alături de o femeie superbă! Ce distincție a primit celebrul actor Uğur Güneş!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, mărturisiri incendiare despre cea mai intensă și dificilă scenă de dragoste filmată în cadrul producției!

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, surpriză de senzație pentru cel mai important bărbat din viața sa!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies