Turcu si Roxana, bataie in hotel! A venit Politia! De la ce a plecat totul

Turcu si Roxana s-au batut in hotel, in carantina, au dezvaluit tinere apropiate de concurentii de la "Puterea dragostei", intr-un vlog.


In articol:

"Se pare ca Turcu si Roxana s-au luat la bataie in hotel, in carantina unde stateau.

A venit Politia, i-a despartit, pe unul l-a mutat in camera sau alt hotel, nu stiu prea bine.

Am inteles ca unul dintre ei e avariat, oare cine?", au spus cele doua tinere intr-un vlog.

"Cei doi nu mai stau in aceeasi camera, unul a plecat, ca sa nu se omoare, nu de alta.

Se pare ca Turcu i-a spart buza", au continuat cele doua dezvaluirea.

Totul a plecat de la gelozia Roxanei, fiind vorba de vechea poveste dintre Turcu si o alta fata. Se pare ca acesta are si o iubita in Romania!

Turcu s-a dezbracat pentru barbati! Cine a facut dezvaluirea

Un fost concurent de la "Puterea dragostei" a facut dezvaluiri socante despre Turcu. El sustine ca acesta s-a dezbracat pentru barbati si ca are si dovezi.

Cel care a facut dezvaluirile socante este nimeni altul decat Bogdan Mocanu, castigatorul "Puterea dragostei" sezonul 1.

Este cunoscut faptul ca Bogdan Mocanu si Turcu au o rivalitate, ce pleaca, probabil, si de la faptul ca Roxana a fost iubita lui Mocanu si acum e iubita lui Turcu.

Dupa mai multe atacuri la adresa lui Turcu, Mocanu s-a dezlantuit absolut intr-un vlog la adresa rivalului sau.

„Sunt unul dintre puținii oameni care te cunosc! Nu ți-e frică? Nu ți-ar fi rușine, mă perucă? Te trezești dimineața și când oamenii se spală pe dinți tu îți pui lipici în cap... Lumea nu știe, dar o știe acum. Eu știu ce făceai la Iași. Se ducea cu Roxana de la Puterea Dragostei, am înțeles că Roxana ar fi vrut să zică la un moment dat că el se duce să dea probă de videochat. Nu, e eronat, Roxana nu știa nici ea, uite, afli și tu pe calea asta. Am probe: te-ai dus acolo și stăteai să sugrumi capul bărbaților între picioare la videochat. Implica alți bărbați, manechine și capuri de bărbați în picioarele altor bărbați...”, a spus Bogdan Mocanu intr-un vlog.

„Dacă mai aud vreo vorbă despe mine pun cu link pe Youtube ca să te vadă cine ești de fapt. Te dai că agăți fete pe acolo, dar aștepți să intre băieți musculoși.

Mai deschide o dată gura și nu mai intri în România. Te așteaptă lumea la graniță cu pozele. Stai cuminte că îți pun mare poză la aeroport cu poza ta și cu un manechin între craci și cu fața ta de excitat.

Să ferească Dumnezeu să mă lase Andra să mă duc eu și Jador acolo. Într-o oră jumate vă demontez toate figurile din cap numai din vorbe”, si-a continuat Bogdan Mocanu tirada. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate