Tunsori la modă în anul 2022. Care sunt preferințele din acest an?

Author: Oana Iosif

Schimbările cu privire la aspectul fizic sunt necesare de foarte multe ori, doar pentru că redau persoanei respective o mai mare încredere în sine. Este ca un boost de energie benefic pentru a schimba starea complet. Nu avem mereu resursele necesare pentru a merge în concediu, dar putem lua o pauză prin intermediul unei vizite la coafor pentru o schimbare.

Tunsorile sunt în general acele schimbări ce pot fi cel mai bine observate de cei din jur. Iar cei care vor cu adevărat o schimbare majoră optează pentru o tunsoare, de preferință una care este în tendințe. Femeile care vor să își schimbe viața se spune că încep prin a-și tunde părul. Și nimic nu este mai adevărat. Motiv pentru care în fiecare an apar noi stiluri și tunsori preferate de către femei. Unele dintre cele preferate în acest an le veți descoperi în continuarea acestui articol.

Programarea la salon - un chin sau o plăcere?

Vizitele la salon nu sunt atât de dese pe cât ne-ar plăcea pentru că este destul de greu de găsit un loc liber într-o zi în care putem ajunge. Numai că acum este posibil acest lucru și printr-o platforma pentru programari la salon care permite acest proces chiar online.

Puteți ajunge pe scaunul stilistului mai repede decât vă așteptați atunci când aveți la dispoziție lista cu locurile libere. Puteți vedea și informațiile care vă interesează, pentru că online a fost mereu mai simplu și lumea beauty nu putea lipsi din online. Chiar și aplicatia pentru programari poate fi de ajutor, deci alegeți metodele mai simple care vă vin în ajutor chiar și atunci când vine vorba despre lumea hair and beauty.

Tunsori la modă în 2022

Anul acesta femeile își îndreaptă în general atenția spre tunsori precum:

1.Stilul pixie: preferința pentru părul scurt a început să fie din ce în ce mai prezentă și este de înțeles acest lucru. Părul scurt este mai ușor de îngrijit și chiar de aranjat, plus că o astfel de tunsoare nu poate trece neobservată. Femeile încrezătoare în forțele proprii care nu vor să își ascundă chipul frumos cu ajutorul părului adoptă în general această tunsoare.

2.Bob: tunsorile tip bob sunt potrivite pentru mai multe forme ale feței și în general orice femeie arată bine cu o astfel de tunsoare. Asta și datorită faptului că există mai multe stiluri de bob și fiecare alege ce crede că o avantajează. Poate fi bob cu părul mai lung în față, poate fi tot părul egal tuns până la bărbie sau alte variante.

Este deci o tunsoare de luat în calcul pentru o schimbare în trend și avantajoasă.

3.Shaggy: acest tip de tunsoare este potrivit pentru femeile care nu vor să aibă chiar părul scurt, ci să rămână la varianta de mediu. Este potrivit pentru cele ale căror păr nu are suficient volum. Această tunsoare face ca părul să capete mai mult volum prin faptul că este într-un fel ciufulit, dar arată foarte bine și are o formă definită.

Orice alegere veți face cu siguranță stilistul va ști să adapteze coafura în funcție de fizionomia feței și de cum v-ar prinde mai bine.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!