Tuba Büyüküstün, eroina serialului Fiica ambasadorului, surprinsă din nou în compania celebrului Murat Boz! Există sau o relație de iubire între cei doi actori? Iată cum au fost fotografiați!

,

Renumiții actori Tuba Büyüküstün și Murat Boz au fost din nou surprinși împreună de curând! Iată în ce ipostaze au fost fotografiați.


In articol:

Tuba Büyüküstün are 39 de ani și continuă să își surprindă fanii cu apariții uluitoare pe micile ecrane în producții de excepție. Anul trecut frumoasă actrița a făcut furori cu rolul Mavi din serialul Fiica ambasadorului datorită talentului ei uriaș și aspectului ei fizic uluitor.

Celebra actrița are o vastă experiență pe platourile de filmare, reușind în cele aproape două decenii de carieră fulminantă să câștige admirația publicului atât în Turcia cât și peste hotare.

Dacă pe plan profesional Tuba s-a bucurat mereu de succese, în viață personală, frumoasă actrița nu a avut mereu parte de fericirea supremă, deoarece în anul 2017 a divorțat după șase ani de căsnicie, de tatăl fiicelor ei gemene, actorul Onur Saylak. De atunci Tuba a încercat să fie cât mai discretă cu viață ei sentimentală, pentru a nu stârni diverse reacții în presă.

Tuba Büyüküstün, eroina serialului Fiica ambasadorului, surprinsă din nou în compania celebrului actor Murat Boz

La începutul anului, celebra actrița Tuba Büyüküstün a fost surprinsă de jurnaliștii turci în compania celebrul actor Murat Boz. Cei doi colegi de breaslă au filmat împreună anul trecutin anul 2021, într-un film ce va fi difuzat pe platforma Netflix, anul acesta și încă de atunci au fost luați în colimator de presa turcă. La acea vreme Tuba și Murat nu au confirmat că ar există o relație de iubire între.

De curând, aceștia au fost din nou văzuți împreună. De această dată cei doi actori au fost fotografiați în timp ce plecau împreună dintr-un restaurant din cartierul exclusivist Kuruçeşme din Istanbul. Alături de ei se aflau și actorii Serkan Altunorak și Rıza Kocaoğl. La venirea jurnaliștilor, singurul care a vrut să le vorbească a fost Murat Boz, care le-a explicat acestora că au luat cină împreună și s-au distrat, iar ceilalți actori și-au ascuns fetele de lumina camerelor de luat vederi.

Citeste si: Tuba Büyüküstün, cea care dă viață personajului Mavi în Fiica ambasadorului, apariție incendiară în mediul online. Iată cum s-a fotografiat actrița

„Am fost în echipă la cină și apoi am venit să ne distrăm. A fost un proiect foarte bun pentru noi! Așteptăm cu nerăbdare reacția publicului! În această perioadă, m-am concentrat mai mult pe actorie, dar muzică este mereu cu mine. Acum, cu permisiunea voastra, mă voi urcă în mașină!", a spus Murat Boz.

Citeste si: Mavi din serialul Fiica ambasadorului, surprinsă alături de cel mai important bărbat din viața sa! Actrița Tuba Büyüküstün are o relație specială cu tatăl ei!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Mavi din serialul Fiica ambasadorului, transformare fizică uluitoare! Iată cum arată actrița Tuba Büyüküstün, la un an de la încheierea filmărilor pentru îndrăgită producție!

CDC nu mai recomandă persoanelor nevaccinate să intre în carantină după expunerea la Covid-19

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Sancar din serialul Fiica ambasadorului, apariție de senzație în cele mai recente roluri jucate! Iată la ce proiecte noi a lucrat celebrul actor Engin Akyürek în ultimele luni!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies