Trenurile Zapezii 2019: Ce reduceri ii asteapta pe cei care merg la munte in aceasta perioada

Author: Raluca Vitu
Actualizat: 10 sep 2020, 03:00

CFR Calatori a lansat incepand de marti, 8 ianuarie 2019, Trenurile Zapezii care vor merge spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane din Romania.

Pentru calatorii pe ruta directa, reducerile vor fi de 25%, de luni pana joi, iar la clasa a II-a, pentru trenuirle InterRegio – care au ca punct de destinatie/plecare  una dintre statiunile de pe ruta Sinaia-Brasovsau din Vatra Dornei-, reducerile vor fi cuprinse intre 31%- 56% zilnic.

”CFR Calatori va lansa la data de 8 ianuarie 2019 oferta tarifara de calatorie Trenurile Zapezii 2019. Iubitorii sporturilor de iarna, si nu numai,

beneficiaza in perioada 8 ianuarie – 28 februarie 2019, de reduceri tarifare atractive la trenurile spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei si Vatra Dornei. Reducerile tarifare* se acorda pentru toate trenurile prezentate in anexa,astfel: 25% de luni pana joi, pentru calatoriile pe ruta directa, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinatie una din statiunile montane de pe ruta Sinaia-Brasov
sau din Vatra Dornei. 31% – 56% zilnic, pentru calatoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circula pe Valea Prahovei pe rute intre Sinaia – Brasov si retur”, a anuntat CFR Calatori.