Trenduri în modă în 2021

Author: Amalia Georgescu
Trenduri în modă în 2021
Sursa: pexels

Anul 2021 vine cu un suflu nou, față de 2020, în ceea ce privește tendințele în modă.

După ce am stat un an acasă și nu ne-am mai preocupat atât de mult de ținutele pe care le avem în dulap și cu care vom merge la birou, clienți, plimbare, cumpăraturi sau la cinema, acum e momentul să ne scoatem din dulap hainele vechi și să facem loc celor noi. Acum ne pregătim să facem chiar noi o prezentare de modă și să ne scoatem ținutele la aer.

Vedetele au început deja să ne transmită indicii legate de tendințele în modă pentru acest an pe care le putem încorpora și noi cu ușurință în garderoba noastră.

De la mâneci bufante și volane la linii drepte inspirate de hainele bărbătești, de la piese cu imprimeuri viu colorate și pastelate la piese cu o singură culoare, acestea sunt tendințele ce vor domina acest an. Printre vedetele ce au purtat recent volane pot fi menționate Lizzo (la premiile Grammy de la Balmain), Kathryn Drisdale (într-o rochie de Jenny Packham pentru premiile SAG) și Bella Hadid (care o postat o poză pe IG-ul ei purtând un top Junya Watanabe), în timp ce Rihanna a fost văzută recent în Los Angeles purtând o ținută pastelată formată dintr-un costum albastru pal Maisie Wilen asortată cu o jachetă chanel vintage roz-albastru-deschis.

Am adunat pentru voi cele mai bune alegeri pentru tendințele de modă din anul 2021. Făceți-vă loc în dulap pentru:

Volanele și materialul încrețit

Este vorba de detalii: volanele și materialul încrețit vor face chiar și cea mai banală piesă vestimentară să iasă în evidență. Deși e posibil să crezi că sunt de modă veche, anul acesta cele mai frumoase ținute din trecut ies la lumină.

Imprimeul floral

Este o nouă tendință în 2021, fiind ușor de purtat și asortat. Poți purta o bluză înflorată cu un pantalon scurt din denim pentru o plimbare în parc sau un pantalon înflorat cu un tricou simplu pentru a merge la cumpărături.

Rochiile lejere

Vara această va fi una în care ne vom reobișnui să stăm mai mult la soare, să ne plimbăm mai mult și să ne bucurăm de aer. Însă, obișnuindu-ne cu lejeritatea oferită de hainele cu care am stat în casă, nu vom renunța la ea acum când vom ieși. Așa că, o rochie largă și elegantă în același timp ne va oferi excat ce avem nevoie: finețe și confort. Fie că o asortăm cu o curea lată strânsă în jurul taliei, fie că o purtăm cu tocuri mai înalte, este alegerea perfectă pentru acest an.

Catifeaua

Catifeaua este o textură elegantă și misterioasă pentru orice ținută vestimentară. Această textură este atât de versatilă încât se așează frumos pe orice formă a corpului. Indiferent că o găsim ca o pată de material pe o vestă sau sub forma unui trening din catifea ea va fi în topul preferințelor anul acesta. Când te gândești la treninguri catifea, îți vine deja în minte ideea de ținută lejeră și ușor de asortat. Îți recomandăm să îți completezi garderoba cu o gamă cât mai variată de culori din acest tip de ținute, deoarece va fi în topul preferințelor anul acesta.

În concluzie, chiar dacă moda pare că a luat pauză timp de un an de zile, ea revine anul acesta cu recomandări bazate pe stilul clasic și confortabil.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!