Trei zodii vor fi afectate grav de Luna Plină din 5 februarie 2023. Viața lor va fi complet dată peste cap

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 03 feb 2023, 22:47
luna plina februarie 2023 Foto(4)

Ce semnificație are Luna Plină a Zăpezii și ce zodii vor fi afectate

Sursa: Unsplash

Lună Plină februarie 2023. Ce semnificație are în astrologie luna plină din 5 februarie, numită și Luna Plină a Zăpezii și care sunt cele mai afectate zodii.

Luna Plină februarie 2023. Duminică, 5 februarie, cerul va fi luminat de Luna Plină care cade în semnul Leului, potrivit astrologilor. Luna Plină din februarie, numită și Luna Plină a Zăpezii, va avea o puternică influență, în special asupra zodiilor de Foc: Berbec, Leu și Săgetător care tânjesc să fie văzute, auzite și remarcate. 

Citește și: Zodiac chinezesc FEBRUARIE 2023: Zodiile care se bucură de succes. Previziuni astrale în Anul Iepurelui de Apă

Luna Plină februarie 2023. Semnificație și influență 

Luna plină din februarie 2023 mai este cunoscut în cultura amerindiană și drept Luna Zăpezii, însă zodia în care pică  este o zodie de Foc Leu  astfel încât tema centrală a perioadei următoare nu are nimic de-a face cu ideea de glacialitate, tăcere și nemișcare, ci aduce în centrul atenției dragostea și chestiuni ale inimii, intensitatea, dinamismul, pasiunea și focul interior (creația), dar și aspecte pragmatice ce țin de muncă și de ceea ce facem efectiv în viața de

zi cu zi, de sănătatea noastră. 

În calitate de stăpân al inimii, Leul dorește să poți trăi pe deplin și complet, să începi să fii mai prezent pentru tine. Această Lună scoate adesea la suprafațătot ce ai lăsat nerezolvat, pentru ca tu să vezi, să auzi, să simți și, o dată pentru totdeauna, să vindeci. 

Luna Plină din februarie 2023 afectează zodiile de Foc 

Luna Plină din 5 februarie va avea un impact semnificativ, în special asupra celor trei zodii de Foc: Berbec, Leu și Săgetător care tânjesc să fie văzute, auzite și remarcate. Nativii care se află de foarte multă vreme într-un con de umbră sunt forțați acum să iasă din zona de comfort, chiar dacă asta îi poate speria la început, e singura cale în care își depăși condiția și de a obține succesul și recunoașterea la care visează de atâta vreme. 

Dacă nu sunteți fericiți, dacă nu sunteți împliniți, dacă nu vă petreceți timpul așa cum v-ați dori, luna plină din februarie vă va determina să schimbați aceste lucruri, chiar dacă asta va implica luarea unor decizii drastice care vă pot da viața peste cap, în primă fază. 

Emoții intense și sentimente contradictorii îi vor cuprinde pe Berbeci, Lei și Săgetători în perioada imediat următoare. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astrologii vă sfătuiesc să folosiți această energie adusă de Luna Plină în Leu pentru a continua să vindecați răni pe care le păstrați în inimă și să renunțați la tot ceea ce vă ține pe loc. 

Leu- semn de Foc afectat de Luna Plină din februarie 2023 

Luna Plină a Zăpezii „va arde” obstacolele care stau în calea împlinirii tale. Pasiuni, planuri și dorințe ascunse vor ieși la iveală odată ce îndoielile și temerile care te-au ținut pe loc vor dispărea. 

Această  Lună Plină  va fi un moment puternic de autodescoperire și creștere personală. Va fi un moment perfect pentru Leu să se concentreze pe auto-exprimare și creativitate și să acționeze pentru a-și transforma aspirațiile în realitate. Ar trebui să fie mândri de ei înșiși și de realizările lor și să lase talentele lor unice să strălucească. 

Luna Plină a Zăpezii îi oferă Săgetătorului o nouă experiență 

Această Lună Plină   în Leu se va concentra pe aventură și călătorii pentru  Săgetător. Energia Lunii în Leu îi poate inspira pe Săgetători să caute noi experiențe și să exploreze lumea

Îmbrățișează energia acestei Luni pline și fă un salt de credință spre visele tale de călător. Cu toate acestea, odată cu această energie vine și o nevoie de prudență, fii atent la acțiunile și planurile tale și asigură-te că îți iei măsurile de precauție necesare pentru călătoriile tale. 

Luna Plină din februarie rescrie destinul Berbecului 

Luna Plină din februarie 2023 îl îndeamnă pe Berbec să gândească la scară mare, să acționeze cu îndrăzneală și să își asculte inima. Energia Lunii în Leu îți va permite să te cunoști mai bine, să te iubești mai mult și să ai mai multă încredere în tine și în forțele tale. E timpul să strălucești autentic și fără rețineri, să fii curajos și să îndrăznești mai mult! 

Folosește această energie pentru a continua să vindeci răni pe care le păstrezi în inimă și să renunți la tot ce îți stă în cale. 

 

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!