TRANSFORMARE ULUITOARE! Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata acum tanara din imagine din cauza unui moment UMILITOR FOTO

TRANSFORMARE ULUITOARE! Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata acum tanara din imagine din caua unui moment UMILITOR FOTO

Multe femei ar considera umilitor momentul in care ar da nas in nas cu fostul iubit si cu noua partenera sexy a acestuia.

Pentru Sarah Clancy insa, aceasta intamplare nedorita s-a dovedit a fi cel mai bun lucru care i s-a intamplat vreodata. Simplul fapt ca si-a vazut alesul inimii in compania noii lui iubite, care are o talie de invidiat, a ambitionat-o sa slabeasca.

 

Sarah, care cantarea atunci 95 de kilograme, si-a jurat ca va face totul pentru a ajunge la o talie de viespe.

 

"Eram distrusa dupa despartire. Cand l-am vazut la bratul noii lui prietene, care arata extrem de bine, am fost devastata. Mi-am dat seama ca greutatea mea a fost unul dintre motivele pentru care m-a lasat si mi-am jurat atunci sa fac totul pentru a slabi", spune tanara.

 

Ea a apelat la o dieta speciala. Si-a redus consumul de calorii si nu a mai mancat niciodata seara, dupa ora 17:00. Ulterior, dupa ce a mai slabit, a inceput sa si alerge pentru a-si tonifia muschii si pielea.

 

Acum, la doi ani dupa momentul umilitor pe care l-a trait, tanara are un corp de invidiat. A ajuns la 50 de kilograme si reuseste sa intoarca privirile tuturor barbatilor.

 

Bruneta extrem de sexy, in varsta de 28 de ani, spune ca nu a fost niciodata mai fericita si ca trebuie sa ii multumeasca fostului ei iubit. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate