Transformă sărbătorile de iarnă din acest an în ceva cu adevărat special

Author: Oana Picerea

Chiar dacă mai sunt câteva luni bune până când vom intra în febra Sărbătorilor de Iarnă, asta nu înseamnă că nu le așteptăm cu nerăbdare. Ba, chiar am putea spune că oamenii prevăzători se pregătesc din timp pentru aceste clipe speciale, când ne simțim din nou copii, suntem mai generoși și parcă puțin mai iertători față de cei din jurul nostru. Trăim vremuri speciale, și parcă din acest motiv am vrea ca în acest an Sărbătorile Iernii să fie ceva mai altfel, să iasă din acea monotonie plăcută, și să ne surprindă cu adevărat. Stă în puterea noastră să facem aceste shimbări, așa că începe să te gândești de acum la câteva surprize care să fie pe placul tuturor. Și nu, nu ne referim neapărat la cadouri, deși și acestea au rolul lor special în magia Crăciunului. De aceea, pentru a-ți fi ceva mai ușor, avem pregătite pentru tine și câteva sugestii. Te poți inspira din ele, sau poți veni tu cu o idee aparte, nu contează, important este ca la final, toată lumea să fie de acord că niciodată Sărbătorile de Iarnă nu au fost mai frumoase.

Lasă farmecul Crăciunului să se simtă din timp

Ce dacă mai sunt vreo trei luni până când, calendaristic vorbind, vine Crăciunul? Lasă magia acestui moment să înceapă să se simtă încă de acum. De aceea, poți să discuți cu cei mici, dar și cu partenerul, dacă vor ceva anume pentru Sărbătorile din acest an, dacă veți decora într-un fel anume sau veți cumpăra tot ce aveți nevoie… Ar fi chiar frumos să lucrați manual unele dintre decorațiunile de Crăciun în acest an, și să contribuiți fiecare la ele.

Chiar dacă nu sunt perfecte, sunt lucrate cu drag de voi, așa că veți simți parcă mai bine farmecul aparte al acestei perioade. De asemenea, poți să îl pregătești pe cel mic pentru faptul că veți dona unele dintre hăinuțe și jucării, iar pentru a-l face să fie mai generos, poți să îi spui că Moșul l-a ales special pe el pentru a-i fi ajutpr de nădejde.

Moș Crăciun de închiriat

Poți să le oferi copiilor o surpriză cu adevărat specială: Moș Crăciun care să vină la ei acasă și să le ofere darurile pe care le așteaptă cu nerăbdare. Și nu, nu este nevoie să apelezi la vreun prieten sau membru al familiei care să se costumeze în Moș, ci să apelezi la serviciile unuia… de închiriat. Pe https://www.casaluimoscraciun.ro/ vei găsi exact ceea ce ai nevoie, inclusiv un Moș Crăciun cu barbă naturală, și care te va face și pe tine să crezi că există încă frumusețe și puritate în lume.

Iar în ochii copiilor tăi când îl vor vedea pe Moșul cel bun vei putea cuprinde tot universul!

Seară de filme cu tematică de Sărbători

Cam de la mijlocul lunii noiembrie, poți începe ca o dată pe săptămână, într-o zi în care sunteți cu toții mai liberi, să organizezi o seară de filme cu tematică de Sărbători. Alege filme care pot fi vizionate de toți cei ai casei, și sigur va fi ceva cu adevărat special.

Toată lumea va intra în acea stare de bucurie specifică perioadei mai devreme, și Sărbătorile de Iarnă vor dura parcă mai mult așa.

Cumpărături

De ce să aștepți până în ultima clipă să iei totul. Câteva ședințe de cumpărături online sau în magazinele fizice – care deja au început să se pregătească, nu vor face decât să îți aducă mai multă bucurie. În plus, dacă te pregătești din timp, ai toate șansele să găsești produse bune, la prețuri și mai bune.

Scrisoare către Moș Crăciun

Chiar dacă sunteți mari, și voi adulții îi puteți scrie Moșului, nu doar cei mici. Împreună cu copii, găsiți o zi în care să îi scrieți câteva rânduri lui Moș Crăciun, iar cei mici vor fi de-a dreptul fascinați de această idee.

Construiți o căsuță din turtă dulce

Această activitate este bine să o faci alături de copii, ceva mai aproape de ziua Crăciunului. Chiar dacă nu ești chiar cel mai talentat patiser, sigur te vei descurca să coci turtă dulce și să construiți împreună o căsuță desprinsă din povești. Decorați împreună, cântați colinde și bucurați-vă de aceste clipe speciale. Peste ani și ani, nimeni nu va mai ține minte ce a primit de Crăciun, dar căsuța de turtă dulce nu o va uita niciodată.

Inventează noi tradiții

EXCLUSIV! Ce l-a atras pe Christian Sabbagh la soția sa. „Suntem ca Ying și Yang”

Ce părere ai dacă de acest Crăciun veți inventa cu toții niște tradiții noi? Cum ar fi ca de Sărbători, toată lumea să-și înceapă diminețile cu un pahar mare cu ciocolată caldă cu bezele? Sau să vă strângeți în brațe în jurul bradului, în timp ce cântați colinde? Sunt doar câteva idei, dart u poți veni cu ceva nou, care să îi atragă și pe ceilalți. De asemenea, ascultă și ideile lor și vedeți care s-ar potrivi cel mai bine în aceste clipe. Nu-i așa că sună foarte bine?

Fiți mai generoși

Sărbătorile nu sunt însă numai pentru a te distra, a mânca pe săturate și a primi cadouri. Sunt un bun prilej de a fi alături și de alții, mai puțin norocoși. Pe cât posibil, fii alături de ei, prin donații de alimente, piese vestimentare, chiar și bani. Vizitează-i pe bătrânii care nu mai au pe nimeni să le deschidă ușa, lasă bunătatea din sufletul tău să iasă la lumină. Și, nu uita, lasă această generozitate de care ești cuprins acum să fie prezentă mereu și încearcă să fii mereu de ajutor celor care au nevoie. Un zâmbet, o vorbă bună și un mic ajutor contează chiar mai mult decât crezi! Lasă Crăciunul să vină în fiecare zi, cu orice faptă bună pe care o faci!

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies