Traian Băsescu, dezvăluirea momentului! Redeschiderea școlilor va duce la un nou val de îmbolnăviri: ”Cel mai grav lucru este că vom avea decese mai multe”

,
Traian Băsescu, dezvaluiri despre pandemie
Traian Basescu, despre deschiderea scolilor[Sursa foto: Facebook]

Traian Băsescu este de părere că redeschiderea școlilor ar putea duce la un nou val de îmbolnăviri și la un număr mult mai mare de decese. Fostul președinte al României a analizat măsurile impuse de guvernanți pentru a stopa răspândirea virusului COVID-19.


In articol:

Politicianul a vorbit despre măsurile impuse de guvernanți în ceea ce privește limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, dar și despre controversele legate de campania de vaccinare, cât și despre numărul persoanelor care s-au imunizat până la acest moment.

Traian Băsescu a ajuns la concluzia că redeschiderea școlilor ar putea însemna o nouă lovitură pentru țara noastră.

Traian Băsescu, redeschiderea școlilor ar putea însemna o nouă lovitură pentru România

Traian Băsescu a declarat în cadrul unei intervenții televizate că deschiderea școlilor ar putea duce la o nouă creștere a numărului infectări cu SARS-CoV-2. De asemenea, fostul președinte nu a ezitat să critice Guvernul Cîțu pe motiv că repetă greșelile făcute în luna februarie.

Traian Băsescu, dezvaluiri despre pandemie
Fostul presedinte este de părere că Romania va avea de suferit[Sursa foto: Facebook]

„Poţi să dai o definiţie a prostului. Prostul e acela care face acelaşi lucru în aceleași condiţii şi aşteaptă un rezultat diferit.

În septembrie anul trecut, am deschis şcolile. Rezultatul a fost o explozie a pandemiei, cu cel mai mare număr de decese şi îmbolnăviri. N-am învăţat din acea întâmplat şi pe 8 februarie 2021 am deschis din nou. Rezultatul a fost un nou val de îmbolnăviri şi foarte multe decese.

Citeste si: Cântăreața preferată a lui Traian Băsescu, probleme mari de sănătate! Are nevoie urgentă de bani pentru operație!

Suntem acum într-una dintre consecinţele deschiderii şcolilor şi a relaxării care a apărut în februarie. Acum ne pregătim să facem noi nou aceeaşi eroare: să deschidem şcolile pe data de 4 sau 5 şi să vedem ce s-o întâmpla”, a

declarat Traian Băsescu.

 Traian Băsescu, despre cadrele didiactice care refuză să se vaccineze

Traian Băsescu este de părere că, din moment ce cadrele didactice sunt nevaccinate putem anticipa ce va urma, iar situația s-ar putea înrăutăți dacă școlile se vor deschide din luna mai.

Traian Băsescu, dezvaluiri despre pandemie
Traian Băsescu nu este de acord cu redeschiderea scolilor dupa Paste[Sursa foto: Facebook]

„Putem anticipa pe de acum ce se va întâmpla, în condiţiile în care avem corpul didactic şi personalul auxiliar nevaccinat, în condiţiile în care ministrul Cîmpeanu pentru perioada februarie-martie a pus tot în cârca lui Voiculescu. Acum a avut timp să pregătească şcolile, să convingă personalul din învăţământ să se vaccineze.”, a mai spus Traian Băsescu.

Politicianul a mai subliniat că nu există asigurarea testărilor elevilor măcar odată pe săptămână, iar dacă școlile vor fi deschise după Paște asta ar însemna că România va fi lovită de un nou val de infectări. Acesta consideră că nu este momentul să ne grăbim cu redeschiderea școlilor, pentru a putea preveni un mare dezastru.

„Nu avem asigurată testarea copiilor măcar o dată pe săptămână, dar deschidem şcolile, ceea ce înseamnă că odată cu relaxarea care este firească de Paşte, mai deschidem şi şcolile şi vom avea din nou un val al pandemiei.”, a spus Băsescu.

Citeste si: Traian Băsescu, atac dur la adresa lui Raed Arafat: „Nu lăsaţi ţara şi viaţa oamenilor pe mâna lui Arafat.”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Prefectul Capitalei, anunț de ultimă oră despre restricțiile din București: „Vor exista relaxări în privinţa...”

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lista țărilor din "zona galbenă" a fost actualizată! Iată ce categorii de persoane nu mai sunt nevoite să stea în carantină

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies