Traian Basescu citat de procurori ca sa dea lamuriri in dosarul in care este acuzat de Gabriela Vranceanu Firea

Agitatie mare la Parchetul General. Traian Basescu a fost citat astazi de procurori ca sa dea lamuriri in dosarul in care este acuzat de Gabriela Vranceanu Firea ca ar fi santajat-o.

Fostul presedinte a venit increzator in sansele lui de a-si demonstra nevinovatia si a ignorat vociferarile oamenilor adunati in fata cladirii. Cu ostilitate, asa a fost intampinat fostul presedinte Traian Basescu la Parchet. A venit sa lamureasca acuzatiile de santaj de care il acuza senatoarea Gabriela Vranceanu Firea.

Zambind si incercand sa evite multimea, Traian Basescu a intrat cu pasi grabiti in sediul Parchetului General. Oamenii adunati in fata cladirii i-au inconjurat masina fostului presedinte si au scandat cat i-au tinut plamanii. Cum duelul direct intre Traian Basescu si Gabriela Vranceanu Firea nu a avut loc, cei doi s-au razboit prin intermediul avocatilor.

Aproape doua ore, Traian Basescu a trebuit sa explice si iar sa explice. I-a convins pe anchetatori? A iesit de la audieri asa cum a intrat, cu zambetul pe buze si nepasator de huiduielile care se auzeau din toate partile. A vorbit putin, iar apoi a incercat sa scape de presa si de imbulzeala creata.

##VIDEO134950##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate