TRAGEDIE. Un al doilea roman implicat in criza ostaticilor din Algeria A MURIT

Mihail Marius Bucur era din Ploiesti si avea doi copii.

Un al doilea roman care s-a aflat in complexul de la In Amenas in timpul atacului terorist din Algeria si care fusese internat in spital si-a pierdut viata, a anuntat, duminica, MAE.

"In dupa amiaza zilei de 20 ianuarie, autoritatile algeriene au informat oficial Ambasada Romaniei de la Alger ca unul dintre cetatenii romani care se aflase in complexul de la In Amenas in timpul atacului terorist a incetat din viata. Din informatiile obtinute de autoritatile romane, rezulta ca decesul a intervenit, in spital, urmare a ranilor grave suferite, inregistrate anterior. Pe masura ce autoritatile romane vor obtine date suplimentare confirmate, acestea vor fi puse la dispozitia opiniei publice, in timp util", se arata intr-un comunicat MAE, remis, duminica, agentiei Mediafax.

Citeste si: SE TAIE crunt de la pensii! Asta știm sigur. Șoc total pentru milioane de pensionari - capital.ro

Ministerul Afacerilor Externe precizează ca "regreta profund faptul ca autoritatile algeriene nu au informat complet si corect, in prealabil, autoritatile romane, in legatura cu situatia de sanatate reala a cetateanului roman, aspect comunicat si ambasadei Algeriei la Bucuresti". Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleante si este alaturi de familia indurerata.

Mihail Marius Bucur era inginer in domeniul energetic, avea doi copii, un baiat elev si o fetita de varsta prescolara, au declarat surse apropiate familiei. Acestea au adaugat ca initial sotia barbatului a fost informata ca starea lui Mihail Bucur este buna, ca acesta este ranit la o mana si ca este in afara oricarui pericol. Duminica dupa-amiaza, sotia romanului a fost anuntată oficial ca bărbatul a murit in spital, au afirmat sursele citate.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies