Tragedie in Alpii Francezi! Un avion Airbus A320, cu 150 de oameni la bord printre care si doi bebelusi, s-a prabusit

Informatiile oficiale sunt cutremuratoare: nu exista niciun supravietuitor. Ministerul roman al Afacerilor Externe incearca sa afle daca la bordul aeronavei care apartine companiei Germanwings erau si romani.

La ora 10 si 47 de minute, comandantul anunta ca este o problema cu aeronava. Potrivit Aviatiei Civile, in acel moment, avionul zbura la numai 2.000 de metri altitudine, in zona orasului Barcelonnette din Alpii francezi.

11.20 Este ora la care aeronava apare pentru ultima data pe radare. In acel moment, spun specialistii in aviatie, avionul ajunsese la mai putin de 2.000 de metri de sol. Cu putin timp inainte de prabusire, sustin controlorii de trafic, pilotii ar fi strigat „Urgenta, urgenta!” in locul clasicului „Mayday”.

##VIDEO134954##

Ramasitele avionului au fost gasite de catre echipele de salvare. 8 minunte mai tarziu, autoritatile au anuntat ca nu exista nici un supravietuitor. Regele Felipe al Spaniei, aflat in vizita in Franta, a tinut un moment de reculegere alaturi de presedintele, Francois Hollonde. Impreuna au decis sa isi anuleze toate discutiile.

Cancelarul german, Angela Merkel, va merge la locul tragediei!! Familiile celor aflati in aeronava asteapta, cu infrigurare, vesti. Autoritatile spun ca trupurile victimelor accidentului vor fi aduse, pe masura ce vor fi recuperate, in localitatea Seyne-les-Alpes, din apropierea locului in care s-a produs tragedia! Aici a fost, instalat, de altfel, si centrul de comanda pentru operatiunile de cautare.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate