Tragedie fără margini în Argeș. Andrei, în vârstă de doar 18 ani a murit după ce mașina în care se afla a fost făcută bucăți

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 nov 2022, 11:28

Tragedie fără margini în Argeș. Un tânăr în vârstă de doar 18 ani a murit după ce mașina în care se afla a fost făcută bucăți

Sursa: România TV

Un accident de mari proporții a avut loc în județul Argeș, unde fiul unui polițist, în vârstă de 18 ani, a decedat în mașina în care se afla alături de un prieten.

După impactul extrem de puternic al mașinii în stâlpi și copaci, autoturismul s-a făcut bucăți și s-a împrăștiat pe o lungime 100 de metri. Șoferul a fost dus la spital, în stare gravă, relatează România TV.  

Tânăr de 18 ani, mort într-un accident cumplit din Argeș

Accidentul groaznic a avut loc în localitatea Dobrești din judeţul Argeș.

Mașina în care se aflau cei doi tineri s-a făcut bucăți după ce a ieșit de pe drum, a îndoit un stâlp de electricitate, a intrat în alți copaci și s-a urcat lateral pe un alt stâlp.

Șoferul are 28 de ani iar prietenul lui, care a murit, avea doar 18 ani și visa să fie polițist, la fel ca tatăl și fratele său. Băiatul aplicase la școala de Subofiţeri de Poliţie cu doar câteva zile în urmă.

Citeste si: Aflat singur în mașină și fiind sub influența băuturilor alcoolice, un șofer a trecut pe scaunul din dreapta, spunând că nu el conducea și că nici nu știe cine a făcut-o

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Din nefericire, visul lui Andrei s-a spulberat. Tânărul a fost resuscitat minute în șir, dar eforturile medicilor au fost în zadar.

În ce condiții a avut loc accidentul  

Șoferul a fost şi el extras de echipajul ISU Argeş și dus de urgență cu politraumatisme la spitalul din Pitești. În urma tragediei, coloane imense de mașini s-au format pe ambele sensuri de mers.

„În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni a rezultat că un bărbat de 28 de ani din Dobrești care conducea un autoturism pe DJ 702, pe raza localității Dobrești, având direcția de deplasare spre Topoloveni, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a părăsit partea carosabilă,

intrând în coliziune cu un stâlp, după care a fost proiectat într-un copac, răsturnându-se în șanțul din dreapta sensului său de deplasare.

Citeste si: Care a fost cauza morții lui Călin Doboș, esteticianul preferat al vedetelor! Manevrele de resuscitare au fost în zadar

A rezultat decesul pasagerului din dreapta față, un tânăr de 18 ani din Priboieni, și rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.”

, a declarat Poliția Argeș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă și continuă investigațiile.