Tragedia care i-a marcat copilăria lui Teodor Meleșcanu! Puțină lume știe câtă suferință a îndurat! Ce i s-a întâmplat când avea numai 12 ani

,
Teodor Meleșcanu și Denise Rifai

Teodor Meleșcanu, față în față cu Denise Rifai

[Sursa foto: Facebook Teodor Meleșcanu]

Teodor Meleșcanu a vorbit, la "40 de întrebări cu Denise Rifai", despre tragedia care i-a marcat copilăria. S-a întâmplat când avea doar 12 ani.


In articol:

Teodor Meleșcanu și-a pierdut tatăl pe când avea doar 12 ani. Deși a suferit cumplit, diplomatul și politicianul a mărturisit la "40 de întrebări cu Denise Rifai" că se aștepta la acest deznodământ, având în vedere problemele serioase de sănătate ale tatălui.

Rămas singur cu mama lui, Teodor Meleșcanu a trebuit să o ajute și el pe aceasta și a dezvăluit în emisiune că a muncit de la o vârstă fragedă pentru ca el și mama lui să se ajungă cu banii. Tatăl lui Teodor Meleșcanu s-a stins din viață la doar 45 de ani.

"Era de așteptat (n.r.: ca tatăl lui să moară). Era bolnav, a lucrat în mină foarte mult, a ajuns la o situație în care avea probleme de sănătate foarte serioase și eram aproape sigur că în câțiva ani ar fi decedat", a declarat Teodor Meleșcanu.

Înainte ca tatăl lui Teodor Meleșcanu să moară, mama lui fusese casnică. La 37 de ani aceasta s-a angajat la întreprindere.

Teodor Meleșcanu și Denise Rifai

Teodor Meleșcanu, față în față cu Denise Rifai

[Sursa foto: Facebook Teodor Meleșcanu]

Citeste si: Cine este soția lui Teodor Meleșcanu, femeia cu care s-a recăsătorit acum 12 ani, după ce a rămas văduv

Tatăl lui Teodor Meleșcanu a murit când politicianul avea doar 12 ani. Cine i-a ajutat pe el și mama lui

Având în vedere că a rămas fără tată la 12 ani, Teodor Meleșcanu a luat contact cu munca de la o vârstă fragedă. El avea bursă la școală, care se ducea și ea pe întreținerea familiei, dar și muncea în vacanțe pentru ca el și mama lui să se ajungă cu banii.

Denise Rifai a citit o declarație a mamei lui Teodor Meleșcanu, care vorbea despre cum a ajutat-o fiul ei să treacă peste drama pierderii soțului și despre cât de matur era Teodor Meleșcanu la o vârstă fragedă.

"La 12 ani am rămas orfan, cu mama mea, o perioadă în care nu avea nici măcar serviciu, dar am reușit să depășim și această perioadă.(...) Vreau să vă adaug că, pe lângă cele spuse de dumneavoastră, cel care ne-a ajutat foarte mult să trecem peste această perioadă a fost bunicul meu, Gheorghe, care se ocupa și cu oile și care odată la 2-3 luni venea la Arad să ne aducă de-ale gurii.

Nu am trăit doar din bursă, eu în vacanțele de vară munceam.(...) Am reușit să trăim, așa cum se trăia pe vremea aia, destul de greu, chiar foarte greu uneori", a mărturisit Teodor Meleșcanu la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Diplomatul și politicianul de carieră a reușit să facă și sport în copilărie, printre altele polo, mărturisind că prin sport el vedea o ocazie de a ieși în lume, lucru pe care și l-a dorit dintotdeauna.

Citeste si: Ce avere are Teodor Meleșcanu. Fostul ministru de Externe deține mai multe ceasuri de lux!

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce avere are Teodor Meleșcanu. Fostul ministru de Externe deține mai multe ceasuri de lux!

UDMR îi reproșează lui Emil Boc întâlnirea cu 'scandalagiul extremist' George Simion: 'A fost o greşeală, domnule primar!'

Imaginile cu momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa stârneau un val de reacții. Mulți s-au gândit că între ei ar fi o relație amoroasă, dar acum a ieșit...

Cine este soția lui Teodor Meleșcanu, femeia cu care s-a recăsătorit acum 12 ani, după ce a rămas văduv

Teodor Meleșcanu, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:00, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies